Loading

About Cats & Dogs

Standbouw met maatwerk

Honden kwispelen, katten spinnen. En hun baasjes? Die worden vooral hysterisch wanneer ze op 5 & 6 november de Jaarbeurs binnenstappen. About Cats & Dogs is hét lifestyle-event voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden. Maak kennis met de nieuwste voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten.

Huisdieren worden steeds meer een volwaardig gezinslid. Ze vervullen een gezellige en belangrijke rol in ons dagelijks leven. De gloednieuwe eerste editie van About Cats & Dogs biedt een hoogwaardig inhoudelijk programma met live sessies, demonstraties en Q&A’s over honden en katten, met de mogelijkheid tot het krijgen van persoonlijk advies en inspiratie van experts en verschillende leveranciers. Kortom, het allerbeste voor jouw huisdier.

Daarbij hoort natuurlijk ook het allerbeste op standbouw gebied. Want de producten die je wil presenteren/verkopen dienen natuurlijk wel mooi, sfeervol, leuk gepresenteerd te worden. Hierin denken wij graag met u mee! om zo deze mooie stand met productpresentatie te realiseren. benieuwd naar onze mogelijkheden? Kijk eens op onze website in ons portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

  • Timezone: Europe/Amsterdam
  • Date: nov 11 - 12 2023

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht

The event is finished.