Loading

Huishoudbeurs

Standbouw met sfeer en productpresenatie

In februari vindt het grootste en gezelligste evenement van Nederland weer plaats: de Huishoudbeurs! Velen dames (en heren) komen proeven, proberen, passen en natuurlijk ook heerlijk shoppen. Een lekker dagje weg naar de Rai in Amsterdam voor deze beurs.

Anggrek projecten is ook op deze beurs al jaren te vinden. Want eigenlijk kan je altijd bij ons terecht! Of het nu gaat  om een hele grote en complexe stand. Om een compleet nieuwe stand die je wil kopen. Een kleine stand die je wil huren als net startende onderneming of een kleine stand met productpresentatie voor op de huishoudbeurs. Dus eigenlijk is alles mogelijk. Kijk eens in ons portfolio voor een greep uit de reeds gerealiseerden projecten voor een indruk hiervan

Bij een stand op de huishoudbeurs is een mooie uitstraling en sfeer heel belangrijk! Maar daarnaast is ook de routing, voldoende presentatie ruimte en kassa ruimte heel belangrijk. Hierin hebben wij dan ook veel ervaring en kijken wij graag samen met u naar de wensen en mogelijkehden.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

  • Timezone: Europe/Amsterdam
  • Date: feb 19 - 25 2022

Locatie

RAI
Amsterdam

The event is finished.