Loading

Bike motion benelux

Op maat standbouw voor de fiets en wandelbeurs

Standbouw met maatwerk en sfeer is voor iedere beurs en iedere klant ons uitgangspunt. Zo ook voor de stands op de bike motion benelux.

Dit is namelijk hét event waar fans van fietsen elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen. Van 21 tot en met 23 oktober 2022 is Jaarbeurs Utrecht het epicentrum van de fietsindustrie. Dan vindt namelijk het vernieuwde live event van Bike Motion plaats, een ‘cycling festival’ waar jij als fan van fietsen op ontdekkingstocht gaat. Je hoort de mooiste wielerverhalen, test nieuwe fietsen, vindt de vetste gadgets, ontmoet iconen, doet inspiratie op en leert er alles over onder anderen voeding en training.

In dit eerder gebouwde paviljoen kregen diverse leveranciers een mooie presentatie ruimte. Hiervoor hebben wij op maat presentatie kubussen gerealiseerd in combinatie met hoge eyecatcher wanden. Op die manier ontstond er een eenheid qua uitstraling en veel opval waarde. Dit is dan ook een voorbeeld van op maat standbouw.

Interesse om meer over ons te lezen, kijk eens in onze blogs speciaal over enkele andere stands die wij hebben mogen realiseren.

Een andere mogelijkheid is om een activiteit toe te voegen op je stand. Je kunt hierbij aan allerlei soorten denken waarover wij graag mee denken. Of iets compleet anders; een bruin café stand! een sfeervolle kroeg of een stijlvolle pub. Ook dit behoort tot de mogelijkheden die we hier graag laten zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw stand op de Bike Motion Benelux? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@anggrek.nl of 0135114790

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

  • Timezone: Europe/Amsterdam
  • Date: okt 21 - 23 2022

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht

The event is finished.