Loading

Beursstands

In SEO - 4 juli 2024

Beursstand

Anggrek projecten is dankzij jarenlange ervaring gespecialiseerd in mooie standbouw en het inrichten van opvallende beursstands. Op beurzen in Nederland en buitenland staan stands met het ontwerp, inrichting en maatwerk van ons.

De beursstand is mede bepalend voor het succes op de beurs!

Jullie hebben je ingeschreven voor een beurs. Misschien een nieuwe beurs of een beurs waar je al diverse jaren aan deelneemt. Je wilt natuurlijk dat de beursdeelname een succes wordt. Dat succes is afhankelijk van diverse onderdelen, met het begin de beursstand zelf. Deze moet passend zijn bij het bedrijf op een mooie, opvallende, sfeervolle, kwalitatief goede manier. Zowel qua ontwerp als qua inrichting. Ook opvallen op een beurs? Vraag vrijblijvend een offerte voor een origineel beursstand ontwerp aan!

Beursstand ontwerp

Een passend beursstand ontwerp is bepalend om de aandacht van een beursbezoeker te trekken. Om met je klanten in gesprek te komen is het natuurlijk belangrijk dat je er bent. Maar je wilt dat de beursbezoeker je standbezoeker wordt! Aangezien je onmogelijk iedereen op de beurs die wellicht interessant voor je is persoonlijk kan benaderen. Moeten mensen jou benaderen om die standbezoeker te zijn. Het juiste ontwerp ervoor zorgen dat je doelgroep bij jouw stand blijft staan en ‘binnen’ komt.

Wat zijn de mogelijkheden voor een beursstand?

Er bestaan beursstands in houtbouw of systeembouw. (Er is ook nog hybride standbouw, wat een combinatie is van beide)

De systeembouw is een prima oplossing voor bedrijven die een eenvoudige constructie zoeken. Maar voor een stand met meer impact, meer opvalwaarde en meer overtuiging kiezen bedrijven vaak voor een stand op maat en dat doen wij dus met houtbouw stands.

Onze voorkeur is op basis van huur: geen hoge aanschafkosten en opslag maar wel makkelijk en flexibel! Wat dus een enorm voordeel is voor u als klant.

Samen naar het beste resultaat

Wij ontwerpen een beursstand niet alleen. Hiervoor hebben we de input nodig van de partij met het meeste ervaring en dat is de klant! Want de klant kent hun bedrijf, product en de doelgroep zelf het beste. Daarnaast is natuurlijk het doel van de beursdeelname heel belangrijk. Zodra we samen met de klant duidelijk hebben wat de wensen zijn voor de stand, gaan we aan de slag met het creëren van een overtuigend ontwerp. Dit is een creatief proces waarbij we nadenken over de huisstijl, doelstellingen, routing, facilitaire ideeën en budget.

Nadat wij (Coen en Linda) het ontwerp grondig hebben gecontroleerd en besproken, sturen we het voorstel naar de klant. Soms is het eerste ontwerp meteen helemaal overtuigend en raak. Andere keren moeten we nog wat details fine-tunen. Maar uiteindelijk komen we samen tot het definitieve ontwerp waarmee we aan de slag gaan in de werkplaats en verder op kantoor. Want dit is natuurlijk pas de eerste stap…

Ervaring in diverse branches

Jarenlange ervaring op tal van beurzen door heel Europa heeft ons gebracht tot waar we nu staan. Wij zijn Anggrek Projecten, standbouwers die van uw stand een ware blikvanger kan maken. Ons doel is helder: We willen van beursbezoekers uw standbezoekers maken. We willen ze uitnodigen, verleiden en overtuigen. En dat doen we door kwaliteit, stijl en sfeer te combineren, passend binnen uw budget.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Bij Anggrek Projecten werkt u altijd samen met dezelfde mensen, van concept tot oplevering. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en zorgen ervoor dat uw stand een weerspiegeling is van uw visie, tot in de kleinste details.

Ideeën voor een aantrekkelijke beursstand

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij altijd diverse ideeën voor een beursstand passend bij jouw wensen. Heb je zelf ook al een goed idee? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor het realiseren van jouw ideale stand.

Full service standbouw is ontzorging

Een beursdeelname is voor veel klanten veel geregel. Een voordeel van een standbouwer is dat wij volledige ontzorgen door u werk uit handen te nemen.  Of het nu gaat om ontwerpen, technische tekeningen, beursaanvragen, DTP  en begeleiding gedurende het gehele project, wij staan voor u klaar.

Interesse in een ontwerp voor je beursstand?

Anggrek projecten verzorgt graag jouw beursstand ontwerp op maat. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Meet weten? lees hier verder.

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw event?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl