013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » Bike MOTION

Bike MOTION

Waar? Jaarbeurs Utrecht
Wanneer? vrijdag 1 t/m zondag 3 Maart 2019

 

Bike MOTION Benelux is dé start voor het nieuwe fietsseizoen. Het moment voor iedereen die zijn of haar fietsseizoen optimaal wil doorkomen. Een verrrassend en inspirerend evenement voor gepassioneerde wielersporters, fabrikanten en merken. Anggrek zal wederom een gepersonaliseerd standontwerp opbouwen voor deze beurs. Wilt u zich ook presenteren met een onderscheidende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een sfeervolle stand waarbij producten de hoofdrol spelen en geproefd mogen worden of waarbij juist de naamsbekendheid van uw bedrijf  belangrijk is. Dit kan door middel van presentatiedisplays, balies en de juiste sfeerdecoratie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspiratie eens in ons portfolio.

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan of gepersonaliseerde wanden ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
Inrichting beursstand Bike MOTION Inrichting beursstand Bike MOTION Inrichting beursstand Bike MOTION
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot