013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » Energie vakbeurs

Energie vakbeurs

Waar? 's Hertogenbosch
Wanneer? Dinsdag 9 t/m donderdag 11 oktober 

 

De vakbeurs Energie gaat over hoe je energie efficiënt, schoon, duurzaam en natuurlijk ook milieuvriendelijk kunt opwekken en hoe je het efficiënt kunt gebruiken en opslaan. Met meer dan 100 oplossingen zit er voor ieder soort bedrijf dat graag wil verduurzamen wel iets tussen. Het programma is gevuld met seminars en discussies om uw kennis te verbreden en te delen. De beurs is opgedeeld in verschillende gebieden zodat u ook uw tijd efficiënt kan indelen. Er zijn verschillende oplossingen voor het opwekken van eigen energie, bijvoorbeeld in de vorm van zonnepanelen. Daarnaast zijn er ook oplossingen om energie beter te gebruiken door warmteterugwinning technieken toe te passen in de combinatie met koel- en vriessystemen. Anggrek heeft ook een mooi standontwerp gerealiseerd. Wilt u zich ook onderscheiden met een in inspirerende en informerende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een stand met een moderne strakke uitstraling of juist een relaxte sfeer doormiddel van een loungehoek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspriatie eens in ons portfolio!

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
Inrichting beursstand Energie vakbeurs Inrichting beursstand Energie vakbeurs Inrichting beursstand Energie vakbeurs
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot