013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » Greentech

Greentech

Waar? RAI Amsterdam
Wanneer? Dinsdag 12 juni tot en met donderdag 14 juni 2018

 

Gedurende drie dagen staat de RAI Amsterdam in het teken voor een wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie. Om hier tussen al deze stands optimaal op te vallen met uw stand is het belangrijk om een unieke en sfeervolle stand te hebben. 

Beursstand ontwerpen voor ISE

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstand ontwerp voor het inrichten of compleet bouwen van uw stand. Om u een goed beeld te geven van hoe de stand er uit komt te zien, tekenen wij aan de hand van 3D tekening de stand voor u uit.

Beursstand inrichten voor ISE

Kiest u voor een standaard beursstand vanuit de organisatie, en bent u opzoek naar de juiste meubels voor de inrichting van de stand, ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment tafels, stoelen, barren, sta tafels, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te creëren. 

 
Inrichting beursstand Greentech - Anggrek Inrichting beursstand Greentech - Anggrek Inrichting beursstand Greentech - Anggrek
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot