013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » ISE

ISE

Waar? RAI Amsterdam
Wanneer? dinsdag 5 t/m vrijdag 8 Februari

 

Integrated Systems Europe is 's werelds grootste beurts voor AV en professionele systeemintergratie, een plaats waar markten en mensen samenkomen om samen te werken, leren en zaken te doen. De 2019 editie zal meer dan 1,300 exposanten en 80,000 bezoekers aantrekken, en dat maakt het de grootste ISE tot heden. Anggrek is al druk in de weer met de voorbereidingen voor een gepersonaliseerd standontwerp. Wilt u zich ook presenteren met een onderscheidende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een sfeervolle stand waarbij producten de hoofdrol spelen en geproefd mogen worden of waarbij juist de naamsbekendheid van uw bedrijf  belangrijk is. Dit kan door middel van presentatiedisplays, balies en de juiste sfeerdecoratie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspiratie eens in ons portfolio.

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan of gepersonaliseerde wanden ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
Inrichting beursstand ISE Inrichting beursstand ISE Inrichting beursstand ISE
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot