013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » Margriet Winterfair

Margriet Winterfair

Waar? Brabanthallen s'Hertogenbosch
Wanneer? Vrijdag 23 t/m maandag 26 november

 

Margriet Winter Fair is jaar na jaar een groot feest. Dit jaar wordt extra speciaal, want het weekblad Margriet viert zijn 80 jarig bestaan! Het belooft een enorm sfeervolle aangelegenheid te worden vol met inspiratie voor de gezellige feestmaand december. Net als vorig jaar worden alle hallen samen goed voor meer dan 44.0000 m² tijdens Margriet Winter Fair optimaal benut. De meer dan 70.000 bezoekers worden via een duidelijke route langs alle stands, activiteiten en anders aantrekkelijks geleid. Dat betekent veel om te kijken én dus wilt u met uw stand natuurlijk maximale aantrekkingskracht. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor sfeervolle winterevenement al in volle gang, ook Anggrek is al druk in de weer voor verschillende klanten die zich willen presenteren aan het publiek met een gepersonaliseerd standontwerp. Wilt u zich ook presenteren met een onderscheidende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een sfeervolle stand waarbij producten de hoofdrol spelen en geproefd mogen worden of waarbij juist de naamsbekendheid van uw bedrijf  belangrijk is. Dit kan door middel van presentatiedisplays, balies en de juiste sfeerdecoratie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspiratie eens in ons portfolio.

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan of gepersonaliseerde wanden ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
Inrichting beursstand Margriet Winterfair Inrichting beursstand Margriet Winterfair Inrichting beursstand Margriet Winterfair
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot