013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » Maritime Industry

Maritime Industry

Waar? Evenmentenhal Gorinchem
Wanneer? dinsdag 7 t/m donderdag 9 mei 2019

 

Ontmoet de gehele maritieme industrie en vergroot uw netwerk in de branche. Met 500 exposanten en ruim 10.000 bezoekers is Maritime Industry het meest complete platform voor de binnenvaart. De beursvloer is vernieuwd en nog groter geworden waardoor u tijdens Maritime Industry een nog breder aanbod van de maritieme sector kunt terugvinden. Binnenvaart, scheepvaart en visserij zijn uitgebreid vertegenwoordigd. Wilt u zich ook onderscheiden met een in het oogspringende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een stand met een karakteristieke en authenthieke sfeer waardoor een laagdrempelige ontmoetingsplek wordt gecreeerd, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspiratie eens in ons portfolio.

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
Maritime Industry Maritime Industry Maritime Industry
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot