013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » Offshore Energy

Offshore Energy

Waar? Amsterdam
Wanneer? maandag 22 t/m woensdag 24 oktober

 

Offshore Energy is een vakbeurs waar alle professionals van de offshore-industrie bijeenkomen. Het brengt iedereen samen van de olie- en gasindustrie, offshore wind en maritieme energie-industrie. De ideale ontmoetingsplaats om te netwerken, te discussiëren en te leren over de toekomst van energie. Jaar na jaar breekt de Offshore Energy records, elk jaar trekt deze beurs meer bezoekers. ook Anggrek is al druk in de weer. Wilt u zich ook onderscheiden met een in het oogspringende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een stand met een moderne strakke uitstraling of juist een relaxte sfeer doormiddel van een loungehoek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspiratie eens in ons portfolio.

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
Inrichting beursstand Offshore energy Inrichting beursstand Offshore energy Inrichting beursstand Offshore energy
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot