013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » Slavakto

Slavakto

Waar? Utrecht
Wanneer? Maandag 5 en dinsdag 6 november

 

Hal 4 van de Jaarbeurs in Utrecht staat op beide dagen volledig in het teken van de slager. Slavakto wordt iedere 3 jaar georganiseerd en afgelopen editie in 2015 werd de beurs door bijna 6.000 bezoekers bezocht. Sinds jaar en dag is de Slavakto één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden - waar slagers hun producten presenteren - zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor hét slagersevenement al in volle gang, ook Anggrek is al druk in de weer. Wilt u zich ook onderscheiden met een in het oogspringende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een stand met een moderne strakke uitstraling of juist een relaxte sfeer doormiddel van een loungehoek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspiratie eens in ons portfolio.

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
Inrichting beursstand Slavakto Inrichting beursstand Slavakto Inrichting beursstand Slavakto
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot