013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » Tuin Idee 2019 / Woon ideaal beurs

Tuin Idee 2019 / Woon ideaal beurs

Waar? Brabanthallen s'Hertogenbosch
Wanneer? donderdag 21 t/m zondag 24 Februari

 

De Woon Ideaal Beurs biedt het totale pakket; van keuken tot badkamer, van vloer tot dak en van meubelen tot verlichting. De beurs haakt juist in op de woonwensen van morgen en op actuele bouwthema’s. Van levensloopbestendig en duurzaam (ver)bouwen tot veilig en comfortabel wonen met een gezond binnenklimaat. De Provincie Noord-Brabant en Brabantse gemeenten zetten sterk in op een energieneutraal 2050. Op speciale paviljoens komen energiebesparende oplossingen, BENG en nul-op-de-meter bouwconcepten en ecologische bouwmethoden aan bod.

Huis en tuin verweven steeds meer met elkaar. De Woon Ideaal Beurs vindt daarom naast TuinIdee plaats. Men heeft met hetzelfde entreekaartje toegang tot beide beurzen. Door uw deelname aan de Woon Ideaal Beurs bereikt u dus ook de bezoekers van TuinIdee. Op Nederlands grootste tuinevent komen jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers. 

Normaal kon je als aanbieder in de woon- en bouwbranche niet profiteren van deze bezoekers maar nu dus wel! Door de synergie van de twee beurzen, de florerende economie én de uitgekiende promotiecampagne van de Woon Ideaal Beurs worden nog meer bezoekers getrokken. Anggrek is al druk in de weer met de voorbereidingen voor een gepersonaliseerd standontwerp. Wilt u zich ook presenteren met een onderscheidende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een sfeervolle stand waarbij producten de hoofdrol spelen en geproefd mogen worden of waarbij juist de naamsbekendheid van uw bedrijf  belangrijk is. Dit kan door middel van presentatiedisplays, balies en de juiste sfeerdecoratie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspiratie eens in ons portfolio.

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan of gepersonaliseerde wanden ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot