013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » vakbeurs ICT & Logistiek

vakbeurs ICT & Logistiek

Waar? Utrecht
Wanneer? woensdag 7 en donderdag 8 november 2018

 

De vakbeurs ICT & Logistiek is hét jaarlijkse evenement voor logistieke automatiseringsoplossingen. Op de ICT & logistiek vakbeurs krijgt u een compleet overzicht van de mogelijkheden om uw logistieke processen te automatiseren en verbeteren. Wilt u zich ook presenteren met een onderscheidende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een stand met een moderne strakke uitstraling of juist een relaxte sfeer doormiddel van een loungehoek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspiratie eens in ons portfolio.

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
Inrichting beursstand vakbeurs ICT & Logistiek Inrichting beursstand vakbeurs ICT & Logistiek Inrichting beursstand vakbeurs ICT & Logistiek
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot