013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen » WoTS

WoTS

Waar? Utrecht
Wanneer? Dinsdag 2 t/m vrijdag 5 oktober 

 

WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken. Anggrek heeft ook een mooi standontwerp gerealiseerd op de WoTS. Wilt u zich ook onderscheiden met een in inspirerende en informerende stand die past bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Beursstand ontwerpen

Heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstandontwerp voor het inrichten of het compleet bouwen van uw stand. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een stand met een moderne strakke uitstraling of juist een relaxte sfeer doormiddel van een loungehoek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspriatie eens in ons portfolio!

Beursstand inrichten 

Kiest u voor de standaard beurs stand vanuit de organisatie, en bent u op zoek naar de juiste meubels voor de inrichting ervan ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Anggrek heeft een breed assortiment bars, tafels, sta tafels, stoelen, krukken, verlichting en decoratie om zo iedere gewenste sfeer te kunnen creëren. 

 

 
Inrichting beursstand WoTS Inrichting beursstand WoTS Inrichting beursstand WoTS
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot