Logo Anggrek
Home » Beurzen » Zorg&ICT

Zorg&ICT

Waar? Utrecht
Wanneer? Dinsdag 17 april tot en met donderdag 19 april 2018

 

Gedurende drie dagen is deze beurs hét podium voor leveranciers die de zorg willen verbeteren door middel van relevante ICT-oplossingen in elke fase van de patiënt journey, voor en achter de schermen.

Beursstand ontwerpen

Dus heeft u ook een stand op deze beurs dan maken wij graag een beursstand ontwerp voor het inrichten of compleet bouwen van uw stand. Dit kan gaan om een sfeervolle bruin café inrichting waarbij u uw vaste en potentiële klanten in een hele warme en gastvrije sfeer ontvangt wat natuurlijk helemaal aansluit bij deze beurs. Maar natuurlijk is ook ieder ander beursstand ontwerp mogelijk! Wij denken hierin dan ook graag met uw mee voor de mogelijkheden.

Beursstand inrichten

Een beurrstand inrichten is natuurlijk ook mogelijk. Daarbij kiest u voor een standaard standbouw vanuit de organisatie die vervolgens doormiddel van een prachtige bar en mooi uniek meubilair toch die unieke uitstraling krijgt die u zo graat wilt op deze beurs. 

 
Inrichting beursstand Zorg&ICT - Anggrek Inrichting beursstand Zorg&ICT - Anggrek Inrichting beursstand Zorg&ICT - Anggrek
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot