013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog

    Naast een tal van interessante activiteiten en spannende vakwedstrijden zijn er op de SLAVAKTO (vakbeurs voor vleeswaren) ook verkiezingen. Menigeen zit in spanning over de volgende vragen; Wie zou dit jaar de titel van ‘Leukste slagerij van Nederland’ of ‘Lekkerste Balgehakt’ mogen ontvangen? Wij bij Anggrek houden ons op het moment vooral bezig met de vragen of beter gezegd wensen die verwezenlijkt dienen te worden in het standontwerp voor dit jaar

    Al eerder is besproken dat je kunt kiezen voor standaard standbouw of het huren van een kale stand oppervlakte. Wanneer u kiest voor deze laatste mogelijkheid zitten daar veel voordelen aan verbonden. Er zijn namelijk talloze manieren om u stand zo te ontwerpen maken dat deze helemaal custom made is! Daarbij is het zeer belangrijk dat u van te voren weet met welk doel u op de beurs staat en welke boodschap de stand moet overbrengen naar de klant toe, want dat vormt de basis voor ieder ontwerp.

    Een sfeervol bruin cafe inrichting, een ouderwetse bruine kroeg, een gezellige cafe inrichting of een stijlvol jazz cafe, iedereen voelt zich thuis in een bruin cafe. Dus wat is er nu leuker dan een bruin cafe inrichting op uw evenement of beurs. Van iedere ruimte is namelijk een sfeervol bruin cafe te maken! Of het nu gaat om een grote of kleine ruimte, misschien uw stand voor op een beurs of uw personeelsfeest, het is allemaal mogelijk bij Anggrek, de specialist in Standbouw en Eventstyling, de specialist in bruin cafe inrichting.

    Wanneer u deelneemt aan een beurs, heeft u een beursstand nodig. Het is niet zo dat er één soort stand is, daarin zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen van uw beurs deelname kiest u voor de geschikte stand, die past bij uw wensen.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot