013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog

    Het is misschien geen wereldreis, maar ook in Nederland kan je veel kilometers maken. Afgelopen week heeft het Anggrek team mooie stands opgebouwd in het Mecc te Maastricht om vervolgens in het weekend de handen uit de mouwen te steken in het noorden van Nederland.

    Als ondernemer kom je er bijna niet onderuit, deelnemen aan een beurs. Want met een beursdeelname genereert je bedrijf naamsbekendheid, bereikt een grote groep potentiële klanten en maakt als het goed is een onuitwisbare indruk!

    De warmste zomer ooit is voorbij en dan wordt het weer regenachtig en donker, waardoor iedereen al snel denkt aan kou, winter en natuurlijk kerst. Nog 112 dagen en dan is het alweer zover… maar dit jaar beginnen de feestdagen voor Anggrek al in november! In de Brabanthallen van ‘s Hertogenbosch...

    De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Ook wij morgen dit jaar wederom een mooie stand verzorgen op de 50+plus beurs voor de NVVE, de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde.

    Naast een tal van interessante activiteiten en spannende vakwedstrijden zijn er op de SLAVAKTO ook verkiezingen. Menigeen zit in spanning. Wij bij Anggrek houden ons op het moment vooral bezig met de wensen die verwezenlijkt dienen te worden in het stand ontwerp voor dit jaar.

    Al eerder is besproken dat je kunt kiezen voor standaard standbouw of het huren van een kale stand oppervlakte. Wanneer u kiest voor deze laatste mogelijkheid zitten daar veel voordelen aan verbonden. Er zijn namelijk talloze manieren om u stand zo te ontwerpen maken dat deze helemaal custom made is! 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot