013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » All I want for Christmas…

All I want for Christmas…

De warmste zomer ooit is voorbij en dan wordt het weer regenachtig en donker, waardoor iedereen al snel denkt aan kou, winter en natuurlijk kerst. Nog 112 dagen en dan is het alweer zover… maar dit jaar beginnen de feestdagen voor Anggrek al in november! In de Brabanthallen van ‘s Hertogenbosch vind je dan namelijk de Margriet Winterfair. Dit event vindt plaats van 23 tot 29 november. Op al deze dagen vindt u een restaurant, beautysalon, modeshow, shoppingstraat, creatieve workshops én spetterende optredens onder een dak in Brabant.

 

Warmte en sfeer

Bij zo’n gezellige en sfeervolle beurs hoort natuurlijk ook een warme en sfeervolle stand! Iets heel anders dan wat we ‘normaal’ op heel veel beurzen zien. Afgelopen jaar hebben we voor diverse klanten een stand mogen ontwerpen en realiseren. Zo mochten we een winkel maken waarbij klanten het product konden proeven en kopen. Deze stand bestond dan ook uit twee balies met daarachter open kasten om de producten te presenteren. Dit klinkt misschien wat kil, maar als je deze balies en kasten maakt van houten boomstam planken in combinatie met warme kleurtinten, dennengroen en een hertengewei… dat geeft een ander gevoel!

 

Personaliseren

Op de Margriet Winterfair kunt u als exposant kiezen uit diverse soorten uniforme stands. U als bedrijf wilt zich natuurlijk onderscheiden. Deze vraag kregen we afgelopen jaar ook van een klant. Dit hebben we gerealiseerd door wanden uitgevoerd in de gewenste kleur met het bedrijfslogo voor de standaard wanden te zetten. Op die manier ontstaat er direct een compleet andere uitstraling waardoor u zich veel gemakkelijker onderscheid.

 

Ook een stand inrichting nodig?

Wij als standbouwer en -ontwerper helpen u hier graag mee. Dus heeft u een beursstand op de Margriet Winterfair maar nog geen inrichting? Wij zijn u graag van dienst bij het ontwerpen en realiseren van uw beursstand inrichting! Neem gerust contact met ons op. Want bijna alles is mogelijk en helemaal met kerst……..WANT ALL I WANT FOR CHRISTMAS is de mooiste, uniekste, bijzonderste, opvallendste, sfeervolste, gezelligste stand op de Margriet winterfair natuurlijk!

 

 Wij zijn te bereiken op 0135114790 of info@anggrek.nl kijk ook eens in onze portfolio

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot