013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Anggrek internationaal

 Anggrek internationaal

Vijf jaar geleden kwam Anggrek in contact met een Duitse klant, IC Audio, die in Nederland een stand wilde voor op de ISE. ISE is uitgegroeid tot het grootste b2b evenement in de RAI en ‘s werelds best bezochte AV-beurs. Hier vind je Anggrek nog steeds terug want de samenwerking is zeer succesvol gebleken.

Samen groeien

In 2013 mocht Anggrek voor het eerst waarde toevoegen aan de stand van IC Audio. Het Duitse bedrijf dat zit in diverse soorten speakers en luchthoorns wilde zich op de Amsterdamse beurs van de massa onderscheiden. Ze hielden nog wel de standaard stand aan, maar het standaard meubilair moest plaats maken voor de meer kwalitatieve items uit de collectie van Anggrek. Het was geen grote opdracht en ook de stand was klein, máár… het was het begin van een traject vol ontwikkeling en innovatie. Het is van die paar meubelstukken, uit één van de meubellijnen van Anggrek, uitgegroeid naar een compleet standontwerp voor een oppervlakte die 5 x groter is dan de stand van 5 jaar geleden.

Geen Nederlands

Het samenwerken met bedrijven uit het buitenland is voor Anggrek ondertussen niet meer nieuw, maar destijds was IC Audio wel één van de eerste in de standbouw waar Anggrek zaken mee deed. De communicatie startte in het Duits, maar beide partijen zijn gedurende het traject overgestapt op het universele Engels. Uiteindelijk is goede communicatie natuurlijk key en de ervaring heeft geleerd dat als je beide een andere taal gebruikt je minder last hebt van misverstanden. Tot op de dag van vandaag verloopt de communicatie met klanten in Duitsland en Frankrijk dan ook in het Engels.

 

 

Flexibel standontwerp

Het ontwerp voor de stand van IC Audio heeft gedurende de jaren wat veranderingen doorgemaakt. In de basis is het ontwerp gebaseerd op de huisstijl van het bedrijf. Omdat de grootte van het standoppervlak wisselde is er gebruik gemaakt van elementen die afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen worden ingezet. Doordat er sprake was van groei zijn er nieuwe items aan het ontwerp toegevoegd en door de verandering in de wensen van de klant is Anggrek gaan kijken naar mogelijkheden om de producten te integreren in het standontwerp. Anggrek heeft zich volgens IC Audio bewezen als een meedenkende, betrouwbare en flexibele partij en mogen ook de komende stands in de RAI voor ze blijven bouwen.

 

 Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand? Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl 

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot