013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Anggreks roadtrip

Anggreks roadtrip

 

Het is misschien geen wereldreis, maar ook in Nederland kan je veel kilometers maken. Afgelopen week heeft het Anggrek team mooie stands opgebouwd in het Mecc te Maastricht om vervolgens in het weekend de handen uit de mouwen te steken in het noorden van Nederland.

 

Down south

Om 06:30 uur zit iedereen die op de planning staat voor donderdag in de auto’s op weg naar het heuvelachtige Maastricht. Vandaag gaat al het goede niet door drieën maar door tweeën; twee auto’s, twee teams, twee stands. Na een rustige rit zijn beide teams klaar voor actie. Ondanks dat het verschillende stands zijn, is de aanpak hetzelfde. Er wordt namelijk altijd gestart met het controleren  of de water-/stroompunten en dergelijke zich op de juiste plek op de stand bevinden. Anggrek vraagt deze zaken altijd aan voor de klant. Dit is een stukje service omdat de meeste klanten geen wijs komen uit de kabels, KW’s en Watt’s. Als alle aansluitpunten kloppen kan er begonnen met bouwen.

 

De opbouw

Eerst worden de vloeren gelegd, dan worden de wanden gezet en daarna zijn de plafonds en/of lichtbalken aan de beurt. Als dit alles staat en hangt wordt de stand voorzien van de signing en worden alle elementen afgewerkt, schoongemaakt en geschilderd (indien nodig). Wanneer deze stappen zijn doorlopen kan het meubilair op zijn plek worden gezet. Alles is afgestemd op de aansluitpunten zodat de stand gebruiksklaar is wanneer de klant arriveert. Het ene opbouwteam mag na een dagje Mecc uitrusten in een hotel om de volgende dag alles af te werken, terwijl het andere team alvast terugrijdt naar Berkel – Enschot.

 

Boven de rivieren

Op de thuisbasis van Anggrek zijn namelijk ook weer mensen nodig om alles voor te bereiden voor het weekend. Want dit weekend wordt er gewoon doorgewerkt en wederom niet naast de deur. Waar dezelfde medewerkers eerder deze week op weg waren naar het zuiden mogen ze dit weekend heel veel rode auto’s tellen op weg naar Groningen!

 

 

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand? Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl 

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot