013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Beursstand inrichten

Beursstand inrichten

Wanneer u deelneemt aan een beurs, heeft u een beursstand nodig. Het is niet zo dat er één soort stand is, daarin zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen van uw beurs deelname kiest u voor de geschikte stand, die past bij uw wensen.

Standaard stand huren

Vanuit de beurs organisatie kunt u vaak een standaard stand huren. Het voordeel hierbij is dat u zelf organisatorisch weinig zorgen hebt en voor een relatief goedkoper budget deel kunt nemen aan de beurs. Vaak zijn de afmetingen van deze stands ook wat kleiner.

Echter heeft deze soort stand een minder onderscheidend karakter wat de opvalwaarde beïnvloed. Uzelf moet het Wow gevoel hebben bij u stand al vanaf het moment dat u het eerste ontwerp van uw stand onder ogen krijgt. Want bij dit Wow gevoel wilt u uw klanten verwelkomen. Op dat moment komt Anggrek; het stand ontwerp en standbouw bedrijf bij u in beeld.

Beursstand inrichten

We bespreken samen met u de wensen en doelstellingen van deze beursstand. Naar aanleiding daarvan gaan we een ontwerp maken waarbij allereerst gekeken wordt naar alle praktische zaken zoals routing, presentatie mogelijkheden, signing, zitgelegenheden, verlichting etc. Dit vormt de belangrijke basis van het bestand ontwerp, want als dit niet klopt zal de beurs waarschijnlijk voor u niet succesvol verlopen.

Beursstand ontwerpen

Na deze eerste fase gaan we een gaan we kijken naar de exacte invulling qua kleurstelling, materialen en combinaties zodat de ideale uitstraling qua look and feel gerealiseerd wordt. Hierbij wordt natuurlijk gekeken naar de huisstijl van het bedrijf maar ook naar de soort beurs, de trends van het moment, materialen die passen bij deze beurs, bedrijf, trends etc. Op deze manier wordt dat gewenste Wow effect gerealiseerd.

Beursstand realisatie

Wanneer u dus kiest voor het huren van een standaard stand adviseren wij u om een standbouw bedrijf te benaderen om zo de ideale beursstand te ontwerpen voor u met dat echte WOW gevoel!

Stand oppervlakte huren

Het is natuurlijk ook mogelijk om bij de beursorganisatie alleen een stand oppervlakte te huren die u vervolgens door een standbouw bedrijf laat ontwerpen en inrichten. Het voordeel hiervan is dat u hierbij helemaal de ideale beurs inrichting kunt creeëren omdat u niet gebonden bent aan de beperkte bouwhoogte, fries lijsten, standaard wanden etc. Daarnaast nemen wij graag het gehele traject van A tot Z van u over wanneer gewenst om zo te ontzorgen. Kortom voor iedere stand inrichting Anggrek.

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot