013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Bruin cafe inrichting

Bruin cafe inrichting

 

Een sfeervol bruin cafe inrichting, een ouderwetse bruine kroeg, een gezellige cafe inrichting of een stijlvol jazz cafe, iedereen voelt zich thuis in een bruin cafe.  Dus wat is er nu leuker dan een bruin cafe inrichting op uw evenement of beurs. Van iedere ruimte is namelijk een sfeervol bruin cafe te maken! Of het nu gaat om een grote of kleine ruimte, misschien uw stand voor op een beurs of uw personeelsfeest, het is allemaal mogelijk bij Anggrek, de specialist in Standbouw en Eventstyling, de specialist in bruin cafe inrichting.

 

Bruin cafe inrichting

Zoals we al aangaven is een bruin cafe inrichting in iedere ruimte en met iedere afmeting wel te realiseren. Het kan gaan om een kleine kantine die omgebouwd moet worden tot bruin cafe waarbij we beginnen met een bar huren, want een prachtige mobiele bruin cafe bar is natuurlijk het belangrijkste punt van het cafe. Dit wordt aangevuld met bijpassend bruin cafe inrichting doormiddel van meubilair, verlichting en decoratie.

 

Maar het kan ook gaan om een grote bedrijfshal waar nog niks is en wat dus compleet opgebouwd moet worden. Hierbij gaan we opbouwen vanaf het begin dus met vloertegels, mooie lambriseringswanden met behangpanelen en een plafond doormiddel van lichtbalken. Zo ontstaat er direct een prachtige basis waarbij de bedrijfshal niet meer zichtbaar is. Doormiddel van decoratie met kratten, schilderijen, tapijten, klokken, vazen incl. groendecoratie etc. wordt er een sfeervolle ruimte gerealiseerd. Ook hierbij maakt de bar uit onze uitgebreide collectie bar verhuur het cafe helemaal compleet. Onze bar verhuur collectie bestaat uit diverse prachtige bars zoals de jugendstil bar met zijn prachtige spiegelachterwand met gebogen glas in lood panelen, de stijlvolle Residence bar met zijn eiken houten uitvoering in ronde vormen en veel glas in lood of de sfeervolle Engelse pub met de mooie koperen accenten.

Bruin cafe stand

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw beursstand te voorzien van een bruin cafe inrichting. Staat u binnenkort op een beurs en heeft u een beursstand nodig, maar wilt u wel opvallen tussen alle andere witte beursstand inrichtingen? Dan is een bruin cafe beursstand de ideale stand voor u.

 

Een bruin cafe beursstand heeft veel meer sfeer en karakter, dan alle andere witte strakke beursstands die er al zoveel zijn. U wilt op een beurs een beursstand hebben die opvalt tussen alle andere stands en daar is een bruin cafe stand de ideale oplossing voor! We kunnen voor u een prachtige bruin cafe beursstand realiseren waarbij altijd goed gekeken wordt naar het doel van de stand. Fungeert de beursstand als ontmoetingsplek of moeten er ook producten in gepresenteerd worden? Dit is namelijk allemaal mogelijk, ook in een bruin cafe!

 

Dus bent u opzoek naar een sfeervolle en originele stand of thema inrichting van een bruin cafe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres; Anggrek, de specials in Standbouw en Eventstyling, de specialist in bruin cafe inrichting. Neem gerust contact met ons op en dan zullen we samen de mogelijkheden gaan bekijken.

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot