013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » De leukste en lekkerste op de SLAVAKTO

Naast een tal van interessante activiteiten en spannende vakwedstrijden zijn er op de SLAVAKTO (vakbeurs voor vleeswaren) ook verkiezingen. Menigeen zit in spanning over de volgende vragen; Wie zou dit jaar de titel van ‘Leukste slagerij van Nederland’ of  ‘Lekkerste Balgehakt’ mogen ontvangen? Wij bij Anggrek houden ons op het moment vooral bezig met de vragen of beter gezegd wensen die verwezenlijkt dienen te worden in het standontwerp voor dit jaar

Karakter en sfeer

Drie jaar hebben we er bij Anggrek op moeten wachten, maar het is weer zover! We zijn druk bezig met ontwerpen voor de SLAVAKTO die elke 3 jaar terugkeert op de jaarbeurs Utrecht. De laatste keer hebben we, na volle tevredenheid, voor twee klanten een mooie stand mogen realiseren op de SLAVAKTO. Waar de focus dit jaar ligt is karakter en sfeer. Naast het laten zien van producten, speelt ook het proeven een grote rol. Met andere woorden gaat het in het ontwerp om de vertaling van het karakter van het ambacht en het creëren van een gezellige sfeer waarin bezoekers kunnen proeven en contact kunnen leggen.

Onderscheidend

Zoals in elke branche heeft ook de vlees- en slagersbranche zijn trends, waar elke deelnemer van de SLAVAKTO natuurlijk op in wil spelen. Wij als standontwerper en standbouwer geven dan ook de volle 100% om met de stand die wij zullen opleveren onderscheidend te zijn. Want het laatste wat je wil als deelnemer op een beurs is opgaan in de massa of opvallen door gebreken. Het onderscheiden doet Anggrek dan ook in de eerste plaats met het ontwerp van de stand en daarnaast in de afwerking en afwikkeling ervan.

 

Een goed begin…

…is het halve werk. En het team van Anggrek houdt zeker niet van meerwerk als dat niet nodig is. Dus zorgen we ervoor dat onze communicatie met de klant optimaal is en alle eventuele problemen vooraf worden getackeld zodat we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Want daar wordt niet alleen Anggrek blij van maar zeker ook de klant!

Mogen wij u van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand? Neem gerust contact met ons op!

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot