013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Standbouw in uw bedrijf?

Standbouw in uw bedrijf?

Zoals in elke branche wil iedere klant kwaliteit en zoveel mogelijk rendement voor zijn investering. Nu denkt het Anggrek team hier graag over mee en hebben we samen met MTA hier een mooie invulling aan mogen geven.

 

 

Twee vliegen in één klap

Voor dit bedrijf is namelijk een beursstand ontworpen door ons als standbouwer die het gehele jaar in een prachtig pand in Helmond staat om klanten te laten ervaren waar MTA voor staat en wat het kan doen. Deze stand heeft de naam ‘expierence room’ gekregen en wordt het gehele jaar door volop gebruikt tijdens besprekingen met klanten.

Het ontwerp voor de beursstand of ‘experience room’ is gestroomlijnd en functioneel net zoals het bedrijf. De strakke witte vormgeving zorgt ervoor dat de aandacht getrokken wordt naar wat belangrijk is; de digitale presentatie. Maar ook over de bijzaken, zoals opbergruimte, is goed nagedacht door een onopvallend gepositioneerd mooi wandmeubel.

Natuurlijk is de constructie erop berekend dat de gehele stand goed gedemonteerd en opgebouwd kan worden. Het enige verschil tussen de experience room op de beurs en op kantoor is het aanwezig zijn van een beeldscherm aan de wand. Wanneer het beeldscherm niet gemonteerd is worden hiervoor in de plaats witte wandplanken in gebruik genomen.

 

 

 

Optimaal rendement

Zoals duidelijk moge zijn wordt deze experience room maximaal gebruikt. Normaliter is het zo dat een beursstand vaak meerder malen wordt gebruikt en in de tussentijd bij Anggrek in de opslag staat te wachten op de volgende beurs. Hier is niets mis mee want zo staan al de materialen goed bewaard klaar voor transport of juist voor eventuele aanpassingen, maar de wetenschap dat een mooi beursstand ontwerp het hele jaar in gebruik is geeft MTA, maar ook zeker Anggrek voldoening!

 

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand? Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl 

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot