013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Voordelen beursstand ontwerpen

Al eerder is besproken dat je kunt kiezen voor standaard standbouw of het huren van een kale stand oppervlakte. Wanneer u kiest voor deze laatste mogelijkheid zitten daar veel voordelen aan verbonden. Er zijn namelijk talloze manieren om u stand zo te ontwerpen maken dat deze helemaal custom made is! Daarbij is het zeer belangrijk dat u van te voren weet met welk doel u op de beurs staat en welke boodschap de stand moet overbrengen naar de klant toe, want dat vormt de basis voor ieder ontwerp.

Waarom een op maat gemaakte stand?


U wilt opvallen tussen de concurrenten, u wilt uniek zijn, u wilt dat WOW gevoel hebben, uw wilt spraakmakend zijn met uw stand, dat kan door een op maat gemaakte stand! Bij een op maat gemaakte stand kunt u zelf bepalen wat u wilt hebben. U kunt de stand zo inrichten, dat het helemaal past bij uw bedrijf.

De voordelen


Er zitten vele voordelen aan een op maat gemaakte beursstand. Hieronder even enkele voordelen op een rijtje.

  • - Het belangrijkste is: wat is uw doel van de deelname aan de beurs want hierbij moet natuurlijk rekening gehouden worden in het ontwerp. We ontwerpen namelijk zo dat deze altijd super functioneel is. Hiervoor moeten alle functies van de stand in kaart worden gebracht; presentatie, shoppen, zitten, ontmoeten, orders schrijven, dit zijn enkele voorbeelden van functies die vaak te zien zijn in een stand. En deze functies moeten elkaar aanvullen, het moet op een logische manier ingedeeld zijn want dat werkt voor u als bedrijf en voor u als klant. Dit merk je en wordt ervaren als prettig.
  • - Als de functies in kaart gebracht zijn worden deze functies per onderdeel bekeken om daar de meest ideale invulling aan te geven. Als u bijvoorbeeld een nieuw product in de food sector op de makt wil zetten, kan dit op heel veel manieren, afhankelijk van het product. En stel dat u een eetbaar product op de markt wilt brengen is het vooral belangrijk dat er geproefd kan worden en hiervoor zijn keuken onderdelen nodig. Hier wordt bij het ontwerp rekening mee gehouden zodat de koelkasten, ovens, of bv. grilplaten netjes en functioneel geplaatst kunnen worden. Maar het kan ook zijn dat u een zeer bijzonder exclusies product hebt dat in een zeer stijlvolle op maat gemaakte vitrinekast gepresenteerd moet worden. Dit zijn belangrijke zaken waar goed over nagedacht moet worden om zo de ideale stand te kunnen creeëren.
  • - Bij het ontwerp wordt natuurlijk ook rekening gehouden om bijzonder, uniek en spraakmakend te zijn want zo val je op tussen alle andere stands. Dit kan gerealiseerd worden op heel veel manieren, afhankelijk van de soort beurs en het soort bedrijf. Als je op een beurs staat waar bijvoorbeeld alles heel klinische en steriel is dan valt juist een bruin café stand of een hippe gezellige stand op. Maar op een beurs waarbij het juist gaat om sfeer en beleving en alle stands dus ook zo zijn, val je juist meer op met een witte rustige stand. Ook kan een ludieke act of attractie op de stand juist dat bijzondere item zijn om spraakmakend te worden.
  • - Een mooie beursstand zorgt voor een WOW-gevoel. Het WOW-gevoel komt niet alleen binnen bij de klant, maar ook bij het personeel. Het personeel voelt zich trots en meer verbonden met het bedrijf, dit zorgt voor een prettige positieve sfeer die de klanten zullen ervaren.

Conclusie, met een uniek en op maat gemaakte stand versterkt u de boodschap die u wilt overbrengen. Op die manier haalt u altijd meer uit een beurs. Dus bent u geïnteresseerd in een ontwerp op maat? Neem gerust contact met ons op!

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot