013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Design Standbouw

Standbouw

Naast event styling is Anggrek ook een standbouw bedrijf. Wij kunnen uw beursstand ontwerpen, u beursstand inrichten en het uiteindelijke ontwerp realiseren. Juist door onze jarenlange ervaring in de standbouw en de event styling, kunnen wij altijd een stand ontwerpen die aansluit bij uw bedrijf en uw wensen. Door onze jarenlange ervaring in de standbouw zijn wij in staat om voor iedere beursstand een sfeervol en bijzonder ontwerp te bedenken. Met ons magazijn van 3000 m² en een eigen werkplaats kunnen wij iedere beursstand verwezenlijken en aanpassen aan de hand van uw wensen en verwachtingen.

 

Inrichting

Staat u binnenkort op een beurs en bent u op zoek naar een geschikte beursstand inrichting dan helpen wij u graag. Om een zo goed mogelijk voorstel te maken gaan wij het liefst met u aan tafel zitten om al uw wensen door te spreken voor uw beursstand. Uw wensen zijn namelijk het aller belangrijkste! Hierna gaan wij uw stand ontwerpen doormiddel van een 3D tekening die aansluit bij uw bedrijf en uw wensen, waardoor iedere beursstand uniek zal zijn. Deze tekening geeft u een volledige 3D beleving van uw beursstand inrichting.

Heeft u echter al een beursstand op locatie maar bent u op zoek naar decoratie materialen en meubilair voor uw beursstand inrichting? Ook dan bent u bij Anggrek, de specialist in standbouw, aan het juiste adres. Onze ruime keus in meubilair huren zorgt voor een passende stijl van uw beursstand. Ook is het mogelijk een bar van Anggrek te combineren met uw beurs inrichting.

Kijk rustig rond op de website, vergeet ook het portfolio niet! En laat u vooral inspireren om samen met ons een prachtige beursstand te gaan realiseren.

 

Over Anggrek

Als u deelneemt aan een beurs, komt er veel bij kijken. De beursstand ontwerpen, de beurstand inrichting, de stroom- en watervoorziening en eventuele presentatiematerialen. Wij nemen dit werk en de vele zorgen graag uit uw handen. Wij ontwerpen de beursstand, dienen deze beursstand ontwerpen in bij de organisatie, regelen het papierwerk voor de stroom en het water, om zo samen met u een representatieve en bijzondere invulling aan uw beursstand te geven. Vanuit onze vestiging in Brabant (vlakbij Tilburg) zijn wij een standbouw bedrijf dat door heel Nederland en ook in het buitenland beursstands bouwt. Zowel de complete stand als alleen het meubilair kunnen wij voor u verzorgen.

Interesse? Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot