Logo Anggrek
Home » Design Standbouw

Standbouw

Naast event styling kan Anggrek het ontwerp, de uitvoering en de inrichting van uw stand realiseren. Juist door onze jarenlange ervaring in de standbouw en de event styling, creëren wij altijd een origineel ontwerp wat aansluit bij uw bedrijf en uw wensen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor iedere beurs een sfeervolle en bijzondere stand te bedenken. Met ons magazijn van 3000 m² en een eigen werkplaats kunnen wij iedere stand verwezenlijken en aanpassen aan de hand van uw wensen en verwachtingen.

Inrichting

Staat u binnenkort op een beurs en bent u op zoek naar een geschikte invulling van uw stand dan helpen wij u graag. Om een zo goed mogelijk voorstel te maken gaan wij het liefst met u aan tafel zitten om al uw wensen door te spreken. Uw wensen zijn namelijk het aller belangrijkste! Hierna maken wij een 3D ontwerp wat aansluit bij uw bedrijf en uw wensen, waardoor iedere stand uniek zal zijn. Deze tekening geeft u een volledige 3D beleving van uw stand inrichting.

Heeft u echter al een beursstand op locatie maar bent u op zoek naar decoratie materialen en meubilair voor uw stand inrichting? Ook dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres. Onze ruime keus inmeubellijnen zorgt voor een passende stijl van uw beursstand. Ook is het mogelijk een bar van Anggrek te combineren met uw stand inrichting.

Kijk rustig rond op de website, vergeet ook het portfolio niet! En laat u vooral inspireren om samen met ons een prachtige stand te gaan realiseren.

Over Anggrek

Als u deelneemt aan een beurs, komt er veel bij kijken. Het ontwerpen en bouwen van een stand, de inrichting ervan, het meubilair, een bar, de stroom- en watervoorziening, eventuele presentatiematerialen. Wij nemen dit werk en de vele zorgen graag uit uw handen. Wij ontwerpen de stand, dienen de ontwerpen in bij de beurs organisatie, regelen het papierwerk voor de stroom en het water, om zo samen met u een representatieve en bijzondere invulling aan uw beursstand te geven. Vanuit onze vestiging in Brabant (vlakbij Tilburg) bouwen wij een stand door heel Nederland en ook in het buitenland. Zowel de complete stand als alleen de inrichting kunnen wij voor u verzorgen.

Interesse? Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot