013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Moderne bruin café stand

Moderne bruin café stand

Wilt u opvallen tussen alle strakke witte beursstands? Wenst u een sfeervolle en gezellige stand? Denk dan eens aan een mooie bruin cafe / kroeg beursstand of een grand café. Ook een bruin- en grand café beursstand kan namelijk op alle afmetingen en hoogtes gebouwd worden door ons standbouwbedrijf. 

Bij standbouw is het de kunst om een sfeer altijd in ieder formaat te kunnen realiseren. Bij deze bruin café beursstand inrichting was de opdracht om een sfeervolle ontmoetingsplek te creeëren met een grote bar om zo in gesprek te komen met de bezoekers. Dit hebben we gerealiseerd door onze jugendstil bar te gebruiken als eyecatcher, met bijpassend de prachtige jugendstil statafels. De beursstand is rondom afgekaderd doormidden lichtbalken, vensterbanken en eyecatchers van zuilen met mooie bruin café lambriseringspanelen. Doormiddel van mooie bloemdecoratie is de beursstand helemaal compleet en heeft deze een stijlvolle uitstraling. 

 

Bij de laatste versie van deze stand, heeft het ontwerp om de tijd mee te gaan een moderner jasje gekregen, maar de sfeervolle ambiance is gebleven. Gezellige zitjes, zowel hoog als laag met de bar centraal. Zoals zichtbaar op onderstaande foto's is het nieuwe ontwerp luchtiger, iets strakker en meer open om het laagdrempelig te houden. Door deze opzet en het gebruik van warme kleuren & materialen in combinatie met sfeervolle verlichting en mooie groendecoratie was de stand wederom een goedbezochte ontmoetingsplek gedurende de 50+ beurs.

 

Wilt u ook een stand huren met een sfeervolle bruin of grand cafe inrichting, Anggrek maakt graag een passend voorstel voor u.

Bruin café stand Bruin café stand Bruin café stand
Bruin café stand Bruin café stand Bruin café stand
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot