013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Leest u hier verder

U als klant heeft voornemens om deel te nemen aan een beurs en u heeft dus een beursstand inrichting nodig. Hiervoor gaat u op zoek naar een standbouwbedrijf  waarbij u een beursstand huren kan. Zo’n soort standbouw bedrijf zijn wij; Anggrek de specialist in standbouw.

Als u ons heeft benaderd gaan wij graag met u in gesprek om de doelen van uw deelname aan de beurs met uw beursstand in kaart te brengen. Gaat het om naamsbekendheid, klanten gesprekken, een nieuw product wat u wil presenteren dit zijn allemaal belangrijke zaken waarmee we rekening moeten houden met de beursstand inrichting.

Het kan natuurlijk ook dat u een beursstand huren gaat bij de organisatie maar dat u deze uniek wil maken door een op maat ontwerpen beursstand inrichting.

Nadat we al deze wensen hebben doorgesproken gaan we uw beursstand ontwerpen. Bij een stand ontwerpen maken we altijd gebruik van 3D tekeningen om zo een realistisch en duidelijk beeld te creeëren voor uw beursstand.

Door onze jarenlange ervaring in de event styling maar zeker ook in de standbouw kunnen we altijd een zeer sfeervolle stand ontwerpen, met een passende beurs inrichting rekening houdend met de doelen van de beursstand.

Een voorbeeld van een sfeervol beursstand ontwerp met veel Wow gevoel is een cafe inrichting. Dit is altijd een bijzondere beurs inrichting omdat deze niet vaak wordt gerealiseerd maar wel uitermate geschikt is wanneer u in een informele setting u klanten wilt ontvangen in uw beursstand. 

Wanneer het ontwerp van de beurs inrichting u aanspreekt gaan wij deze in de werkplaats van ons standbouw bedrijf realiseren. Daarnaast gaan we ook alle facilitaire zaken zoals water en voor u aanvragen om u hiermee te ontzorgen.  Door onze jarenlange ervaring in de standbouw is dit voor ons namelijk geen probleem.

Als alles voorbereid is wordt het ingeladen en gaan we naar de beursstand toe op locatie om de beurs inrichting op te bouwen. De beursstand ontwerpen worden dan gerealiseerd zodat voor u de beurs kan beginnen!

Dus of nu alleen vloer oppervlakte heeft afgenomen of een kant en klare stand huren gaat, wij kunnen iedere beursstand ontwerpen en iedere beursstand inrichten naar een bijzonder eindresultaat.

 

No documents found.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot