013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Naamsbekendheid

Naamsbekendheid

Meer naamsbekendheid creeëren is vaak een reden voor deelname aan beurzen. Echter is het dan wel belangrijk om echt op de vallen tussen al de aanwezige stands en dan is een mooie beursstand inrichting natuurlijk belangrijk!

 

De klant wilde graag een open karakter, wat voor ons als standbouwbedrijf natuurlijk geen probleem is bij het maken van dit beursstand ontwerp. We hebben dan ook gekozen voor letterlijk een hele open stand; weinig meubilair, geen groot plafond, geen verhoogde vloer en heel rustig qua kleurgebruik.

 

Het belangrijkste item is deze beursstand was eigenlijk de signing want deze liet aan de klanten zien wie ze waren! Het onderdeel signing is, net zo als hier, altijd belangrijks om bij de beursstand inrichten en beursstand ontwerpen rekening mee te houden.

 

Dus bent u opzoek naar een originele beursstand inrichting, kijk bij ons op de website en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn namelijk Anggrek de specialist in standbouw en event styling, dus wij hebben ook voor uw beursstand de ideale inrichting.

 
Naamsbekendheid Naamsbekendheid Naamsbekendheid
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot