013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Proef & beleef

Proef & beleef

Bij deze opdracht was het belangrijkste doel om de nieuwe gezondere en verantwoorde productgroepen te laten zien en proeven in deze beursstand. Het laten zien en proeven van deze kenmerkende producten was de reden om het eerdere standontwerp van Anggrek aan te passen met een beleving en sfeer die hier op aansloot.


De balies zijn speciaal voor de klant gemaakt. Er is voldoende werkruimte gerealiseerd om voedsel te kunnen bereiden zodat de klanten de nieuwe producten kunnen proeven in de beursstand. Dit was namelijk erg belangrijk bij deze beursstand inrichting. Doormiddel van de prachtige full color afbeeldingen, de zwarte basis kleur in combinatie met de hout en hangplanten krijgt de stand een extra natuurlijke uitstraling. 

 

Dus bent u opzoek naar een passende op maat gemaakte beursstand inrichting, informeer bij ons voor de mogelijkheden! Wij als standbouwbedrijf denken graag met u mee om de meest ideale beursstand te creeëren waarbij gekeken wordt naar het doel van de beurs, de routing in de hal en op de stand, de look and feel en dit alles wordt vervolgens gecombineerd in een stand ontwerp.

  
Proef & beleef Proef & beleef Proef & beleef
Proef & beleef Proef & beleef Proef & beleef
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot