013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Proef en beleef

Proef en beleef

Het laten proeven van de producten aan de beursbezoeker van nu was de reden om het strakke en snelle standontwerp in te ruilen voor een eigentijds ontwerp van Anggrek met een meer passende beleving en sfeer. 


Van de hoge tafels met geintergreerde afval- en plantenbakken tot de counter en gestoffeerde banken, alles is speciaal voor deze stand ontworpen en gemaakt. De geraliseerde werkruimted voor de bereiding is in de gewenste verhouding met de ruimte om te proeven en een gesprek aan te gaan. De kleurstelling em materiaalgebruik is in goed overleg afgestemd en is geïnspireerd op de bedrijfskleuren en -stijl.

 

Bent u net als deze klant op zoek naar een passende op maat gemaakte beursstand inrichting (omdat uw huidige stand eigenlijk niet meer past bij deze tijd), informeer dan  naar de mogelijkheden! Wij als standbouwbedrijf denken graag met u mee om de meest ideale beursstand te creeëren waarbij gekeken wordt naar het doel van de beurs, de routing in de hal en op de stand, de look and feel en dit alles wordt vervolgens gecombineerd in een stand ontwerp.

  
Proef en beleef Proef en beleef Proef en beleef
Proef en beleef Proef en beleef Proef en beleef
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot