013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Proef & beleef

Proef & beleef

Bij deze opdracht waren de twee nieuwe productgroepen het allerbelangrijkste om te laten zien en proeven in deze beursstand. Het laten zien en proeven van deze producten was de reden om de stand te huren en deel te nemen aan deze beurs. Er moest een eenheid zijn in de uitstraling maar wel een duidelijke tweedeling. Door middel van dit beursstand ontwerp hebben we deze tweedeling gerealiseerd.


De balies zijn speciaal voor de klant gemaakt. Er is voldoende werkruimte heeft gerealiseerd om te kunnen koken zodat de klanten de nieuwe producten kunnen proeven in de beursstand. Dit was namelijk erg belangrijk bij deze beursstand inrichting. Doormiddel van de prachtige full color afbeeldingen, de zwarte basis kleur en het oranje kleuraccent krijgt de stand nog meer uitstraling. 

 

Dus bent u opzoek naar een originele op maat gemaakte beursstand inrichting, informeer bij ons! Wij als standbouwbedrijf denken graag met u mee om de meest ideale beursstand te creeëren waarbij gekeken wordt naar het doel van de beurs, de routing in de hal en op de stand, de look and feel en dit alles wordt vervolgens gecombineerd in een stand ontwerp.

  
Proef & beleef Proef & beleef Proef & beleef
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot