013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Bier presentatie

Bier presentatie

Een stand bouwen heeft als grote voordeel dat je de gehele beurs inrichting zelf kunt bepalen. Deze grote beursstand moest bijvoorbeeld opgedeeld worden met 14 standhouders die ieder hun eigen stuk stand huren! Iedereen moest zijn eigen presentatieruimte hebben in de beursstand. Daarnaast moest er bij deze beurs inrichting rekening gehouden worden met heel 14 tappunten zodat ook iedere leverancier hun eigen bier kan presenteren. 

 

Doormiddel van de kasten met bovenbakken rondom is de beursstand afgekaderd waardoor er een echt sfeervol middenplein ontstaat. Op de bovenbakken en hoge wanden van de beursstand werd door de signing duidelijk gemaakt welke standhouder er deel neemt en waar staat. 

 

In deze stand inrichting zijn de 4 whiteline bars voorzien van meerdere tapkranen zodat alle standhouders hun bier vanaf de tap laten proeven aan de bezoekers. In dit beursstand ontwerp zorgen de prachtige luifels incl. verlichting dat deze bars goed zijn uitgelicht zodat dit echte eyecatchers waren! 

 

Conclusie u kunt voor iedere aanvraag een stand laten bouwen door ons Anggrek: een standbouwbedrijf dat nadenkt over al uw wensen om de ideale beurs inrichting te creeëren.

 

 

Functionele stand 
Bier presentatie Bier presentatie Bier presentatie
Whiteline meubilair  
Bier presentatie Bier presentatie Bier presentatie
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot