013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Productpresentatie

Productpresentatie

Bij een stand ontwerpen moeten we altijd rekening houden met het product of de dienst die de klant op de beurzen willen laten zien. Wij als standbouwbedrijf vinden het een uitdaging om dit altijd zo goed mogelijk te realiseren want daar draait het om bij standbouw. De wens vanuit deze klant was een frisse trendy beursstand te realiseren met veel ruimte om demonstraties te geven van het product.


Bij de beursstand inrichten hebben we dan ook verschillende kubussen geplaatst waarbij aan weerzijde een computer scherm geplaatst kon worden. Door deze kubussen uit te voeren in grijs en hout krijgt dit een warme uitstraling. Door de combinatie met de warme houten vloer, de roze plint, de prachtige luifel incl. verlichting en full color afbeeldingen op de wanden is het gelukt om een sfeervolle beurs inrichting te realiseren.

 

Want zeg nu zelf, zo’n sfeervolle stand huren wilt u toch ook? Dus bent u op zoek naar een originele beursstand inrichting met speciale presentatie wensen, informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw beursstand. Want wij als standbouwbedrijf denken graag met u mee!

 

 
Productpresentatie Productpresentatie Productpresentatie
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot