013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio » Huiskamer

Huiskamer

Een tweedeling moest in de beursstand aanwezig zijn waarbij we bij deze beursstand ontwerpen rekening mee moesten houden: aan de ene kant een sfeervolle huiskamer, trendy van nu, maar wel heel gezellig. Aan de andere kant van de beursstand een open keuken met opberg ruimte en zit/sta gelegenheid doormiddel van een lange statafel.


Standbouw is dus niet altijd strak en saai, dat laat deze beurs inrichting wel zien: Deze huiskamer heeft namelijk echt de huiselijke sfeer door de gezellige hoekbank, vensterbank met gordijnen en prachtige vakkenkast met daarin verwerkt de tv, boeken, vazen, schilderij lijsten; conclusie alles wat je in je eigen huiskamer ook zult vinden! Bij dit stand ontwerp is de kast ook compleet ontworpen zodat deze de ideale invulling heeft voor deze beursstand.


Daarnaast is bij deze
beursstand ontwerpen rekening gehouden dat de ruimtes wel met elkaar verbonden moesten zijn. Dit is gelukt doormiddel van het prachtige plafond, waarin een verspringing qua hoogte verwerkt zit. De oranje accentkleur met daarop de woorden die het bedrijf omschrijven geven een sfeervolle uitstraling aan de beursstand. Wilt u ook zo’n sfeervolle stand huren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij als standbouw bedrijf kunnen ook voor u bedrijf de ideale beursstand inrichting realiseren.

 

Huiskamer stand 
Huiskamer Huiskamer Huiskamer
Strak en gezellig 
Huiskamer Huiskamer
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot