013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Bars

Bars

Anggrek heeft een breed assortiment bar verhuur; of het nu gaat om een trendy bar of een karakteristieke bar. Wanneer u hieronder op een afbeelding klikt ziet u alle bars in de gekozen categorie.

Bar verhuur 

In de categorie trendy design bar bieden wij de Whiteline bar, Light line bar, Delight bar, high Tech bar, Milano bar, Steigerhouten bar, Design bar, Techno bar en de Black line bar aan. In deze bars is allemaal led verlichting geïntegreerd en u kunt de kleur hiervan aanpassen aan uw wensen. 


In de categorie stijlvol karakteristieke bars bieden wij de Residence bar, Grand café bar, Tapperij, Bourgondische bar, Jugendstil bar, Engelse pub, Tropicana bar, Ambiance bar en Melody bar aan. Allemaal hebben ze die prachtige karakteristieke uitstraling van vroeger doormiddel van de koper en warme hout kleuren, glas in lood accenten, spiegelachterwanden etc. Of u nu gaat om een mobiele bar huren of een bar met tap, bij Anggrek bent u aan het juiste adres. 

Inspiratie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bar te combineren met onze verschillende meubellijnen die u hier kunt bekijken. Niet alleen tijdens een evenement maar ook tijdens een beurs kan een bar een sfeermaker zijn. Wilt u meer informatie of een impressie van de mogelijkheden van het plaatsen van een bar in uw stand, kijk dan op het portfolio standbouw.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot