013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Alweer een win-win-winnaar op de Tilburgse kermis!

 

Vele Tilburgers, en met hen veel andere landgenoten, hebben er al geruime tijd naar uitgekeken; de Tilburgse kermis! Ook Anggrek decor & styling heeft hier naar uitgekeken. Het Anggrek team bouwt hier namelijk al jaren de sfeervolle inrichting van de Bierhal op! Het ontwerp voor de bierhal is al een aantal jaar ongewijzigd en kan je dus met recht een winnaar noemen.

 

Brabantse gezelligheid

Buiten zijn er de gekleurde knipperende lichtjes, zwierende karretjes, muziek, de herhalende en pakkende slogans die uit de boxen galmen terwijl de geur van hamburgers, suikerspinnen en churro’s je neus bereikt. Binnen in de bierhal waan je je even ergens anders. Een gezellige oud-Brabantse ambiance met een bruincafé bar en bijpassende lambrisering. Om de sfeervolle eyecatcher van de bierhal kan je niet heen, deze hangt namelijk in de lucht. Het is een grote ronde trus met, naast de discolampen, een dertigtal karakteristieke vintage lampenkappen.

 

Voordat het feest begon

Voordat het eerste biertje getapt wordt in de bierhal zijn er al vele uren arbeid aan vooraf gegaan. De tent zelf wordt opgezet en daarna wordt deze getransformeerd in de leukste en sfeervolste plek van de Tilburgse kermis waar vele artiesten de bezoekers zullen gaan vereren met een optreden. De vrachtwagen van Anggrek staat klaar met alle meubels en decoratie om deze lege tent tot een feestwaardige locatie te maken. Er worden wanden geplaatst, lampen en doeken opgehangen, de bar wordt geplaatst en ook al het meubilair voor het terras dat aan de bierhal ligt wordt volgens afspraak geplaatst. Het terras krijgt een modernere uitstraling; tussen grote olijfbomen kan je er heerlijk een drankje doen op een stoel of hoge kruk aan een van de tafels uit de black steel collectie.

 

Rondje van de zaak

Wanneer alles op zijn plek staat of hangt, doet Anggrek altijd nog een rondje van de zaak. En nee, dat is geen pilsje aan de bar, maar een controle ronde om zeker te weten dat alles tot in de puntjes klopt en er geen afwijkingen zijn. En dan….dan kan het feest beginnen!

 

Mogen wij u van dienst zijn bij het inrichten van een evenement? Neem gerust contact met ons op!

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot