013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » De voordelen van een personeelsfeest

 

Een personeelsfeest, voor het ene bedrijf een jaarlijks terugkerend evenement waar alle werknemers naar uitkijken, voor het ander bedrijf een overweging maar zeker geen vanzelfsprekendheid. In beide gevallen kan Anggrek van betekenis zijn! Want als de kosten een drempel zijn, zou u kunnen overwegen om het personeelsfeest op het bedrijf zelf te houden en te laten inrichten in verband met het belastingvoordeel wat dit met zich meebrengt.

Investering

De lijst met redenen om een personeelsfeest te organiseren is lang, maar laten we eens kijken wat het u als bedrijf oplevert. Want waarom zou u een personeelsfeest organiseren, het kost geld wat zich niet direct zichtbaar terugverdient. Natuurlijk hebben uw werknemers een aandeel geleverd in de winst van het bedrijf dus enerzijds is het een beloning, en deze vorm van waardering werkt als de accu op een elektrische fiets. Anderzijds is het ook een motivatie om er weer de schouders onder te zetten met zijn allen en een meetbaar doel te gaan realiseren samen. Want als je baas goed voor jou zorgt dan jij toch ook goed zeker voor je baas en zijn bedrijf?!

 

Alles kan!

Bij een personeelsfeest of barbecue op locatie, al dan niet bij/in het bedrijfspand, is bij Anggrek alles mogelijk. Door onze verschillende meubellijnen, bars en decoratiemogelijkheden kunnen we altijd een passende inrichting samenstellen die past bij uw bedrijf! Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor strak, wit/zwart en modern met White- of Black Line, voor industrieel en stoer met Black steel of voor karakteristiek en eigentijds met Woodline. Ook heeft Anggrek een scala aan middelen om het feest een bepaald karakter of thema inrichting te geven zoals een bruincafé, foodfestival of relaxte lounge. Wat u ook bedenkt, wij maken het waar op  een klein- of grootschalige manier, afhankelijk wat bij uw bedrijf past.

 

Spraakmakend en onvergetelijk

Als u een personeelsfeest organiseert wilt u natuurlijk dat het de positieve hoogtepunten zijn die uw personeel zal bijblijven. Graag nemen we u als bedrijf de zorgen uit handen door vooraf alle mogelijkheden te tackelen zodat er op het personeelsfeest zelf geen problemen ontstaan en iedereen zorgeloos kan genieten van de mooie inrichting, de leuke speech, de goede sfeer en elkaar.

 

 Mogen wij u van dienst zijn bij het organiseren van uw personeelsfeest? Neem gerust contact met ons op!

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot