013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Een uitvaart op locatie behoort ook tot mogelijkheden

Een dierbare verliezen is een enorm verdrietige aangelegenheid. In het rouwproces heeft alles zijn plek, van het verwerken van emoties tot een begrafenis of crematie regelen. Een uitvaart hoeft tegenwoordig niet persé op een crematorium of in een kerk plaats te vinden. Het team van Anggrek kan u helpen een uitvaart naar uw persoonlijke wensen in te richten op een zelfgekozen locatie.

 

Afscheid nemen op uw manier

 

Wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk afscheid op een andere locatie dan het crematorium of een kerk, dan ontzorgt Anggrek u graag. Op een door u gewenste locatie kunnen wij voor u alles gereedmaken zodat alle dierbaren van de overledene persoonlijk afscheid kunnen nemen. Het kan op een plek zijn waar de overledene graag kwam waardoor het extra persoonlijk wordt, zoals een café, het strand of in eigen tuin, maar ook bijvoorbeeld de bedrijfshal van zijn eigen bedrijf; er zijn vele mogelijkheden. Anggrek kan een gepersonaliseerde inrichting verzorgen en stijlen voor een dienst ter ere van de overledene, voor een receptie en/of koffietafel.

 

 

Eerbetoon

 

Omdat deze uitvaart een eerbetoon zal zijn voor degene waarvan u en de genodigden afscheid gaan nemen is de sfeer en stijl erg persoonlijk en bepalend. Door het brede assortiment aan meubellijnen en stijlmiddelen bij Anggrek heeft u de ruimte om met ons de inrichting samen te stellen die past bij de overledene. Graag helpen we u met het maken van keuzes met betrekking tot de inrichting zodat u zich volledig kan richten op het afscheid en de inhoudelijke zaken met betrekking tot de afscheidsdienst.

 

 

Een mooie herinnering

 

Omdat wij bij Anggrek er het belang van inzien dat u op uw eigen manier kunt afscheid nemen, zodat u na deze dag een mooie laatste herinnering voor het leven hebt, doen wij er alles aan om het gereed maken van de locatie en inrichting vlekkeloos te laten verlopen en tot in perfectie af te stijlen. Onze ervaring heeft ons geleerd dat de kleinste dingen van het grootste belang kunnen zijn, helemaal bij een uitvaart!

 

Mogen wij u van dienst zijn in het traject naar de uitvaart? Neem gerust contact met ons op!

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot