013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Genieten met een zachte G in Den Bosch

In s’-Hertogenbosch kun je als Bourgondiër van donderdagavond 13 t/m zondag 16 september je hart weer  ophalen op het plein voor de majestueuze Sint Janskathedraal . Het wordt dit jaar een sfeervol event met een gouden randje dankzij het vernieuwde ontwerp van Anggrek voor de styling van het middenplein.

Een nieuw logo 

In 2017 heeft het logo voor Bourgondisch s’-Hertogenbosch een make-over gehad. Van strak en simpel is het logo getransformeerd in een weelderige en visueel prikkelende compositie gecombineerd met de naam van het evenement. Deze verandering heeft de laatste editie geen gevolgen gehad voor de inrichting van het plein, maar dat kon natuurlijk niet langer uitblijven.

logo wijziging bourgondisch 's hertogenbosch

Stijlvol genieten

Het middenplein ademt dit jaar een rijke en stijlvolle sfeer uit. Het goud komt in verschillende onderdelen van de styling terug. De strak vormgegeven plantenbakken die de terrassen van elkaar scheiden zijn voorzien van gouden panelen met organische uitsparingen. De twee entrees, die de toegangspoorten tot het bourgondisch festijn vormen, worden aan beide kanten gesierd door grote gouden barokvazen die gevuld worden met verschillende soorten planten en berkenstammen. Door de nieuwe inrichting en decoratie kunt u dus in stijl gaan genieten van sensationele creaties die de restaurants aanbieden!

sfeercollage bourgondisch den bosch

Sfeer en gezelligheid

Voor Anggrek is het natuurlijk belangrijk dat door de styling de juiste toon wordt gezet, maar uiteindelijk gaat het om een geslaagd evenement waar iedereen goede herinneringen aan overhoudt. Dat u met zakenrelaties, vrienden of familie een gezellige tijd heeft onder het genot van verrassend lekkere gerechtjes, drankjes en goede muziek. Het bezoeken van bourgondisch s’-Hertogenbosch in de nieuwe stijl is zeker de moeite waard en het team van Anggrek wenst u dan ook veel plezier toe wanneer u gaat.

 

Mogen wij u van dienst zijn bij het inrichting van uw evenement? Wilt u meer zien, bekijk dan ons online  portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op!

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot