013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » ‘Grand opening’ met harde ‘G’

‘Grand opening’ met harde ‘G’

In Tilburg zijn ze al geruime tijd bekend met het mooie complex ‘De Leyhoeve’, maar boven de rivieren vierden ze pasgeleden de grootse opening van hetzelfde concept. Anggrek verzorgde de mooie inrichting van deze feestelijke aangelegenheid.

 

Feestelijke inrichting

De Leyhoeve is een prachtig woonlandschap met appartementen en zorgsuites bestemd voor senioren en is uitgeroepen tot ‘beste nieuwe woonvorm voor 55- plussers van 2018’. Waar Anggrek in de zomer van 2016 de opening verzorgde voor de premiére van het luxe ouderenzorgcomplex in Tilburg, werd er deze herfst een mooie tent ingericht te Groningen.

 

Het was niet alleen bij de op- en afbouw dat naar De Leyhoeve in Groningen gereden werd. Gedurende het ontwerpproces ging het Anggrek team ook kijken op de locatie om mee te denken over de tent die aan het gebouw moest worden geplaatst en natuurlijk ook over de inrichting ervan. In de tent, met gedeeltelijk transparante delen, zou op de grote dag naast de andere 500 aanwezigen ook wethouder Roeland van der Schaaf en minister Hugo de Jong present zijn om het officieel te maken. Anggrek moest naast een feestelijke en stijlvolle inrichting dan ook zorgen voor de mogelijkheid om een lint door te knippen.

 

De inrichting van de tent is uitgevoerd in zwarte statafels met gouden inleg en een mooi petrol accent in de zachte bekleding van de hoge krukken die rondom de statafels gepositioneerd stonden. Wat de sfeer maakte in dit interieur waren de zwarte lichtbalken aan de randen van het dak die gevuld waren met een variatie aan planten, de grote kristallen kroonluchter en in het oog springende schelpenvazen maakte de ruimte extra feestelijk. En omdat er natuurlijk ook getoast moest worden mocht een stijlvolle en bijpassende bar met achterkast natuurlijk niet ontbreken.

 

 

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van de inrichting van uw event? Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie neem eens een kijkje in ons portfolio.

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot