013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Ja, ik wil… een bruiloft(sfeest) op locatie

De hele wereld mag het weten, de liefde van je leven heeft je ten huwelijk gevraagd. Met andere woorden; jullie gaan trouwen! Zouden jullie het liefst deze hele bijzondere en onvergetelijke dag totaal naar jullie smaak en wensen maken, dat kan met Anggrek! Anggrek decor & styling heeft alles in huis om dit voor jullie te realiseren

 

De vragen na het aanzoek

 

Als je gaat trouwen zijn er veel zaken waarover je moet nadenken en waarin je beslissingen moet nemen samen. Naast de vragen welke jurk of pak je moet kiezen en wie je wel en niet gaat uitnodigen zijn er ook nog vragen als; ‘Willen we onze dag (gedeeltelijk) binnen of buiten vieren en waar’? ‘En is er op die locatie inrichting nodig, zo ja welke stijl of sfeer spreekt ons aan?’. Als je besluit om Anggrek in de arm te nemen, zullen onze ervaringsdeskundigen er alles aan doen om dit besluitvormingstraject zo aangenaam mogelijk te maken en de uitvoering ervan perfect, zodat je verwachtingsvol maar met een gerust hart kan toeleven naar dé grote dag.

 

 

Een dag om nooit te vergeten

 

Voor de inrichting van je bruiloft kun je denken aan de inrichting van de feestavond, maar natuurlijk ook aan die van de ceremonie. Een mooie loper met aan beide kanten stoelen voor de gasten en natuurlijk het prieel aan het einde voor het officiële gedeelte. Welke sfeer moet deze setting uitstralen? Moet dit in bohemian stijl met heel veel kleuren of juist heel eenvoudig met een kleine witte bloemdecoratie. Alles is mogelijk! Met Anggrek kan je alle kanten uit en samen vinden we zonder twijfel de stijl en opstelling die bij jullie past.

 

 

Ieder koppel is uniek

 

Niemand is als jullie en zo is elke bruiloft ook anders. Voor de één is het groots en stijlvol en voor de andere klein en sfeervol. Bij Anggrek kun met al je wensen en voorkeuren terecht. We hebben een breed assortiment met onder andere diverse meubellijnen en bars. Of je nu gaat voor een aankleding in klassiek wit of een bruiloftsfeest met een bruincafé look & feel, alles is mogelijk. Door de jaren ervaring weten we zeker dat we iedereen kunnen voorzien van een prachtig verzorgde en gestylde trouwdag!

 

Mogen wij u van dienst zijn in het traject naar uw bruiloft? Neem gerust contact met ons op!

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot