013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » PARTY TIME!

PARTY TIME!

Het is weer zo ver, tijd voor een feest! Elke reden is een goede reden om een feest te organiseren… Wij helpen u graag om uw wensen en ideeën te realiseren. Samen met u zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt.

De voorbereiding

Er zijn talloze redenen om een feestje te geven. Heeft u een mooie leeftijd behaald? Heeft u een jubileum dat gevierd moet worden? Opent u een nieuw bedrijf? Wij helpen u graag om het te vieren evenement onvergetelijk te maken  en dat u geheel ontzorgt wordt van alle lasten. Het kan zijn dat u een bepaald themafeest of specifieke stijl in gedachte heeft. In beide gevallen staan wij voor u klaar, ook als u juist baat heeft bij een goed advies voor de invulling van een feest. Samen met ons bespreekt u wat uw wensen en ideeën zijn, zodat wij op basis hiervan een ontwerp voor u kunnen maken. Er worden 3D-visuals gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt van wat de bedoeling is. Het voorstel wordt aan u voorgelegd, en bij uw goedkeuring gaan wij aan de slag.

Onze meubelen

Wij verhuren onze eigen meubelen, die wij in onze eigen werkplaats maken en onderhouden. Wij hebben verschillende soorten meubellijnen te huur. Wij verhuren houten meubels, witte meubels, zwarte meubels en nog veel meer. Ook hebben wij hoge en lage tafels en hoge en lage stoelen, zodat u daar ook nog de keuze in heeft. U heeft ook de keuze om een loungebank of een bar te huren. Voor ieder feest en elke partij hebben wij wel passende meubelen. Wilt u een bepaald meubelstuk in een bepaalde kleur omdat dit uw voorkeur heeft of bij het gekozen thema past, dan kunnen wij in veel gevallen onze meubels voor u  op kleur maken.

Decoratie

Bij een feest gaat het niet alleen maar om de meubelen die er staan, maar het gaat ook om de decoratie. Decoratie kan erg veel doen met de sfeer en beleving van een ruimte of omgeving, daarom is de juiste decoratie van belang. Bij decoratie kan het gaan om de bloemstukken die op de tafels staan, de verlichtte lijfbomen, de kroonluchter die in de lucht hangt, of de mooie kaarsverlichting. Wij zorgen ervoor dat alle decoratie goed en veilig op zijn plek staat voordat het feest begint.

Viert u binnenkort een feestje, en heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot