013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Sfeermakers dit najaar

 

Sfeermakers dit najaar

Nu buiten de natuur zich in prachtige herfstkleuren hult, verschuift ook de wens in sfeerbeleving voor binnen. Dit merkt Anggrek duidelijk in de laatste interieurs die ze dit najaar al hebben mogen verzorgen. Eigentijds en sfeervol is wat een inrichting deze herfst en winter mag zijn.

Kleuren en materialen

De kleuren die dit najaar de hoofdrol spelen zijn warme bruintinten zoals cognac, caramel en wengé. Dit in  combinatie met kwalitatieve materialen zoals stevig leder, robuust hout, glanzend parelmoer en zwart staal is een fantastische basis om een inrichting die sfeervolle ambiance te geven die helemaal past bij dit seizoen. Ook mogen dit najaar planten het decor sieren, want nu het buiten kouder wordt mag er best een beetje meer van buiten naar binnen worden gehaald.

Meubels

Kortgeleden heeft Anggrek twee tijdelijke interieurs verzorgt met eenzelfde sfeer, maar met verschillende meubels en anders qua omvang. Het ene interieur is verspreid over twee zalen en de ander in een tent. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden, maar omdat niet iedereen meteen de  verschillen zal opmerken hierbij een korte toelichting zodat duidelijk wordt welke greep uit het assortiment is gedaan bij deze warme inrichtingen. De eyecatcher bij de grote inrichting is toch wel de zithoek met de bruine chesterfieldbank en fauteuils op het hoogpolig carpet. Deze zithoek in combinatie met het industriële black steel meubilair en de prachtige lampenkappen maakte deze inrichting tot een succes. Het ontwerp voor de tent bevat meer natuurlijke materialen door het gebruikt van het woodline meubilair met het karakteristieke hout en de schitterende schelpenvazen. De overkapping met kooldraadlampen voegt ook zeker sfeer toe op een moderne manier. De overeenkomsten van beide inrichtingen zijn het gebruik van zwart als meubilairkleur, cognackleurig lederen zittingen en de populaire boho-stijl van de groendecoratie.

 

Keuzes te over

Anggrek heeft een groot assortiment in meubellijnen en accessoires waarmee elke sfeer wenselijk gecreëerd kan worden door het ontwerpteam. Omdat elke ruimte en elk event anders is helpt het ontwerpteam van Anggrek u graag met het bedenken en samenstellen van een sfeervolle inrichting.

 

 

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van de inrichting van uw event? Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie neem eens een kijkje in ons portfolio.

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot