013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Spraak- en smaakmakend Tilburg Culinair!

Spraak- en smaakmakend op Tilburg Culinair!

Als bezoeker is dit het uitgelezen moment om bij de stands van verschillende deelnemende restaurants hun kwalitatieve gerechtjes te proeven in een sfeervolle ambiance. Niet het eten, maar de sfeer die je proeft, kan komen van de ontwerptafel van Anggrek. Wij verzorgen namelijk de stand van Auberge de Bonheur en daar moet je langskomen om je zintuigen te laten prikkelen!

 

De huisstijl vertalen

Natuurlijk is de ene restauranteigenaar de andere niet, maar één ding hebben ze als het goed is allemaal gemeen; ze zijn trots op hun restaurant! Vaak is het bestaande restaurant en de stijl hiervan dan ook het uitgangspunt bij het ontwerpen van een stand voor een culinair festival zodat de bezoekers in het klein kennis kunnen maken met het restaurant. Natuurlijk komt het ook voor dat een restaurant een andere weg in wil slaan of een thema wil introduceren. Maar wat de wens ook is, het ontwerpteam van Anggrek kan altijd een goed vertaalslag maken van idee naar ontwerp!

 

Praktisch zaken

Natuurlijk verliezen we bij het ontwerpen nooit de praktische zaken uit het oog. Want er moeten vaak een x aantal zitplaatsen in de stand worden gecreëerd, er moet voldoende loopruimte zijn voor de bediening en ook de ruimte die gereserveerd wordt voor de keuken mag niet te krap worden. Tijdens het ontwerpproces hebben we dan ook veel contactmomenten met de klant om te bespreken wat de mogelijkheden zijn zodat de klant zelf kan beslissen wat uiteindelijk de hoogste prioriteit heeft.

 

Crème de la crème

Wanneer er bij het restaurant topkwaliteit geserveerd wordt kan en zal Anggrek natuurlijk nooit achterblijven en zal daarom de crème de la crème onder de stands opleveren. Onze actuele meubellijnen, bars en decoratie maken deel uit van de basis, maar we verzorgen als vanzelfsprekend alles (van vloer tot verlichting en op maat gemaakte onderdelen) om een spraakmakende en complete stand neer te zetten waar de opdrachtgever en zijn klanten meer dan tevreden kunnen zijn.

 

Mogen wij u van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand? Neem vrijblijvend contact met ons op!

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot