013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Themafeest, de ideale kapstok

Staat er een feest of event op de agenda dit jaar? Een personeelsfeest op de zaak of bijvoorbeeld een persoonlijk jubileum bij u thuis of op locatie.  In ieder geval bent u bij Anggrek aan het juiste adres!

Van ‘black tie’ tot ‘comedy club’

Als u bovengemiddelde sfeer en beleving wilt creëren met uw feest of event, moet u misschien eens denken aan een themafeest. Waarom kunt u zichzelf afvragen, een mooi aangekleed feest is toch ook heel sfeervol? Dat klopt helemaal, het is echter wel zo dat u met een themafeest echt op alle fronten kan uitpakken qua beleving. Het gekozen thema kan naast de inrichting en styling worden doorgetrokken in de uitnodigingen, in de kledingvoorschriften, de culinaire invulling en het entertainment. Of het nu gaat om een black tie party, een comedy club thema, een beach party, een oktoberfest of een foodfestival, bij Anggrek is alles mogelijk.

beach party inrichting


Meubellijnen in stijl

Naast planten, bloemstukken, vazen, verlichting, bars en andere decoratieve elementen heeft u bij Anggrek de keuze uit diverse meubellijnen om in te zetten voor uw festiviteit. Van stoere zwarte stalen onderstellen tot robuuste houten tafelbladen en van comfortabele loungebanken tot strak witte sta- en eettafels met bijpassende stoelen, we hebben het allemaal. Veel van onze meubelen zijn ook nog (gedeeltelijk) te ‘customizen‘ qua kleur of door ze te bestickeren met bijvoorbeeld uw logo. Niet alleen zijn onze meubellijnen stijlvol en de perfecte basis voor uw themafeest, u kunt ook rekenen op kwaliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld bij het gerealiseerde thema ‘oktoberfest’ de sfeer zo goed neergezet dat de gasten zelfs op de tafels stonden te dansen! Dat is nog eens kwaliteit natuurljk ;) Al uw wensen en ideeën zijn bij Anggrek bespreekbaar en we zullen er alles op alles zetten om deze te realiseren.

oktoberfest


Spraakmakend event

Wanneer u uw gasten welkom heet in een andere wereld, het door u gekozen thema, begint de beleving. Omdat het feest of event een thema heeft wat niet alledaags is zal dit een grotere indruk maken en achterlaten. De genoemde voorbeelden van een thema zijn maar een greep uit de mogelijkheden, het kan ook een kleur zijn of een land/cultuur. Wanneer u inspiratieloos bent of het idee nog in de kinderschoenen staat? we denken graag in elke fase met u mee om tot een goed plan te komen, maar daarover de volgende keer meer!

Ziet u zo’n themafeest ook wel zitten? Neem gerust contact met ons op! en kijk alvast op https://www.anggrek.nl/event-styling/thema-inrichting/

 

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot