013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Themafeest, hoe wordt het een succes?

 

 

De kogel is door de kerk, het thema voor het themafeest dat u gaat geven is bepaald. Er zijn een hoop leuke ideeën over de mogelijke invulling van de aankleding, locatie, catering, speciale drankjes en de uitnodigingen. Maar hoe zorgt u er nu voor dat het themafeest echt succesvol wordt?

Zonder toeters en bellen

Als het thema is bepaald, is de eerste horde genomen. Het thema is namelijk de kapstok voor veel onderdelen van het feest zoals eerder genoemd. In de realiteit is het echter zo dat er nog veel belangrijkere facetten zijn die besproken moeten worden en waar goed over nagedacht moet worden om het themafeest tot een succes te maken. Als u namelijk alle toeters en bellen van het themafeest weglaat komt u bij de basis, de praktische zaken.

 

Het voortraject

Voordat het Anggrekteam gaat nadenken over het stylen van een sfeervol themafeest, wordt er eerst de praktische pet opgezet. We gaan eerst in gesprek over de locatie, is dit bij u thuis, op de zaak, een zaal of misschien wel in de buitenlucht? Alles is mogelijk, maar elke locatie vraagt om andere voorzieningen voor zowel de inrichting als voor de gasten. Om maar een paar aspecten te noemen; zijn er voldoende toiletten, zijn deze praktisch gepositioneerd en is er voldoende stroom beschikbaar om alle verlichting, verkoeling, geluid etc draaiende te houden?  Is er een tent nodig om te voorkomen dat het feest in het water valt?  Had u bijvoorbeeld foodtrucks in gedachten voor op uw themafeest, maar moeten deze later op het feest ruimte maken voor een dansvloer?

 

 

Het wiel niet opnieuw uitvinden

 

Misschien had u al wel nagedacht over toiletwagens, een aggregaat en de praktische positionering van bepaalde onderdelen, of misschien helemaal niet. Hier bij Anggrek decor & styling zijn we gespecialiseerd in het creëren, uitvoeren en stylen van vrijwel elk event en zetten deze jarenlange ervaring graag in om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Want op elke vraag is vaak meer dan één antwoord!

 

Mogen wij u van dienst zijn in het traject naar uw themafeest? Neem gerust contact met ons op!

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot