013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Themafeest organiseren? Kies een foodfestival!

Wilt u met uw event of feest een blijvende herinnering achterlaten bij uw gasten? Een themafeest met het populaire thema ‘foodfestival’ behoort ook tot de mogelijkheid bij Anggrek Decor & Styling!Staat er een feest of event op de agenda dit jaar? 

 

Stimulating your senses

Helemaal hot and happening, een foodfestival! Op een laagdrempelige manier kennis maken met allerlei lekkernijen uit verschillende keukens. En terwijl je je smaakpapillen de kost geeft kan je ondertussen genieten van een bourgondische sfeer met een sfeervol muziekje, wat vaak live geproduceerd wordt door muzikanten en zangers of natuurlijk een DJ. Met deze elementen waan je je even op vakantie en met een beetje geluk wordt je ook nog verwarmt door wat zomerse zonnestralen. En als je dan verzadigd bent of je gunt je maag even rust zijn er vaak workshops waar je aan kan deelnemen om de andere zintuigen te stimuleren, wat wil je nog meer?

 

inrichting food festival

 

Sfeer proeven

Bij een goed themafeest zet de sfeer de toon. Bij Anggrek hebben we vele jaren aan ervaring met het creëren en stylen van themafeesten! U kunt er dus op vertrouwen dat onze specialisten precies weten wat ervoor nodig is om die sfeer te creëren voor uw foodfestival die leidt tot succes bij alle betrokkenen. Vanuit ons magazijn met eigen werkplaats en atelier kunnen wij iedere inrichting verwezenlijken die tot stand is gekomen op basis van uw wensen en verwachtingen.

 

 

Zorgeloos genieten

 

Zorgeloos genieten dat is toch het ultieme doel van elk feest? Dat dit lukt met een themafeest met als thema ‘Foodfestival’ is praktisch een garantie! En daarmee bedoelen we bij Anggrek niet alleen voor de gasten, maar ook zeker de initiatiefnemer(s) van het event! In principe kunt u alles uit handen geven aan het Anggrekteam en dan wij zorgen ervoor dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Wilt u dat wij ons alleen ontfermen over de visuele beleving van uw event of feest dan bent u bij Anggrek ook van harte welkom.

 

 

Ziet u zo’n themafeest ook wel zitten? Neem gerust contact met ons op!

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot