013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Blog » Trends in de eventstyling

Trendkleuren en materialen

Bij de trends anno 2018 moeten we vooral denken aan zwart staal, goud en messing. Ook het marmer en vooral de natuurlijke materialen zijn helemaal terug van weggeweest! Opvallende kleurentinten die populair zijn; natuurlijke zachte groentinten, grijstinten. Kleuren in aankomst zijn, zijn; warm- en donkerrood, oranje, aubergine paars en zacht roze. Fluweelachtige kleuren zoals donkerrood en pruim zullen in de winter van 2018 veel aanwezig zijn.

 

Bloem en groen

Bloemen en natuurlijke groendecoraties geven net dat ene stukje extra sfeer. Bloemen en groendecoraties zijn altijd goed voor de aankleding van een event en we zien deze in 2018 steeds terug komen! Omdat dit natuurlijk prachtig aansluit bij de natuurlijke materialen die populair zijn.  Vooral het hangende groen in combinatie met verlichting is een trend die je nu heel veel ziet. Dit is mooi te combineren met het zwarte staal; dit komt door het contrast van deze 2 materialen.

 

De locatie

Ook in de locatie van evenementen zie je een verschuiving en dus ook trends. Wat zijn de locatie trends voor het komende jaar? Het persoonlijke en een optimale beleving toevoegen aan je evenement wordt dit jaar nog belangrijker.  Je ziet dus heel veel evenementen thuis want persoonlijker kan het niet, dit wordt vaak gecreëerd doormiddel van een tent.

 

Als er wel gekozen wordt voor een bestaande locatie wordt er vaak veel aandacht besteedt aan het persoonlijk maken door kleurgebruik, materialen, foto’s etc. Ook het personeel op de event locatie moet weten wat ze doen, meedenkend zijn en de gastvrijheid overdragen aan de gasten. Zorg dat je de juiste locatie hebt om de gewenste sfeer te creëren. Je wilt ook iets neerzetten wat de mensen blijven herinneren.

 

Als klant kun je er natuurlijk zelf voor kiezen of je deze trends wel of niet wil volgen.  Wij blijven graag bij de tijd, houden de trends in de gaten maar proberen dit altijd te combineren met onze eigen inzichten of creatieve invullingen.

 

Misschien bent u geïnteresseerd in een trendy inrichting? Neem gerust contact met ons op!

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot