013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Event styling

Event styling

Anggrek is een ervaren specialist in het creëren, uitvoeren en stylen van diverse soorten evenementen zoals: thema feesten, bruiloften, beurzen, personeelsfeesten, congressen, festivals en begrafenissen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor ieder evenement een sfeervolle en bijzondere inrichting te bedenken en te organiseren. Vanuit ons magazijn met eigen werkplaats en atelier kunnen wij iedere inrichting verwezenlijken en aanpassen aan de hand van uw wensen en verwachtingen.  

Inrichting 

De inrichting van een evenement bestaat uit verschillende onderdelen. Zo hebben wij prachtige meubellijnen met bijpassende bars in onze collectie te huur. Een originele en bijzondere bar vormt natuurlijk het middelpunt van het evenement. Maar ook een stijlvolle meubellijn is heel belangrijk om die gewenste uitstraling en sfeer te creëren. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor tenten op maat, verlichting en decoratie bestaande uit bloem- en groendecoratie, kandelaren, kaarshouders, vazen, sierkussens, windlichten maar ook originele eyecatchers.

Verder is het natuurlijk mogelijk om een evenement of feest in een bepaald thema in te richten, zoals een food festival, après ski bar, een bruin café, comedy club of beach thema voor een strandfeest. Meer informatie hierover is te vinden bij thema. Wanneer u een thema wenst dat niet op de website vernoemd staat, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Ons uitgangspunt is dat alles mogelijk is en wij zullen er alles aan doen om uw droominrichting te verwezenlijken. 

Kijk rustig rond op de website, vergeet ook het portfolio niet! En laat u vooral inspireren om samen met ons een prachtig evenement te gaan realiseren.

Service

Een goede service vinden wij belangrijk, vanaf de ontwerp fase tot aan de realisatie. Wij willen graag dat u na afloop samen met uw gasten terug kijkt op een geslaagd evenement. Uw doelstellingen zijn bereikt, wat betekent dat wij met de juiste inrichting, de juiste sfeer hebben weten te raken. Uw evenement was klassiek, modern, stijlvol, prachtig, bijzonder, betoverend, zakelijk of volledig uniek…..in ieder geval was het zeker spraakmakend en onvergetelijk.

Interesse? Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Lounge - comfortabele meubels
Woodline - robuuste houten meubels
Milano - elegante meubels
Black Steel - industriële meubels
Helsinki - unieke statafel
Blackline - chique zwarte meubels
Whiteline - stijlvolle witte meubels
Design - strakke meubels
Meubellijnen

Anggrek heeft een breed assortiment meubilair in verschillende kleuren en designs zodat er altijd een meubellijn is die past bij uw evenement of feest.

Oktoberfest
Cuba
Beach
Marrakesh
Jazz Club
Bruin Café
Food festival
Après ski
Boeddha Bar
Empire Board walk
Comedy Club
Holland thema
Thema Inrichting

Thema inrichting kan een extra creatieve invulling aan een evenement of feest geven. Zo kan uw hele evenement ingericht worden in een bepaalde bijzondere sfeer in combinatie met de catering en de muziek. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een sfeervolle aprés ski inrichting of een stijlvolle boeddha bar. Maar ook een gezellig bruin café of een comedy club behoren tot de mogelijkheden.

Eigenlijk is ieder thema mogelijk! Bij Anggrek wordt fantasie werkelijkheid en wij zullen er alles aan doen om uw specifieke wensen qua thema te verwezenlijken. Dus kijk rustig rond en laat u inspireren en heeft u vragen over een thema inrichting, neem dan contact met ons op.

Woodline bar
High tech bar
Steigerhouten bar
Black line bar
Design bar
Delight bar
Engelse pub
Jugendstil bar
Bourgondische bar
Tapperij bar
Grand café bar
Residence bar
Bars

Bij iedere inrichting voor zowel een feest, bruiloft, jubileum of andere gelegenheid is een geschikte bar te vinden.

Anggrek heeft een breed assortiment bars; of het nu gaat om een trendy design bar of een stijlvol karakteristieke bar. Een mooie bar is een eyecatcher op een evenement, een middelpunt op het feest dat zorgt voor extra gezelligheid. Maar natuurlijk is een bar ook een sfeermaker op een beurs.

Een bar huren bij Anggrek betekent materiaal huren van kwaliteit met een voortreffelijke service. Dus kijk rond op de website en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot