013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Event styling

Welkom bij Anggrek event styling. Of het nu gaat om een volledige inrichting van uw evenement of van een verfraaiing door het leveren van decoratiematerialen, meubellijnen of mooie bijpassende bars, bij Anggrek bent u aan het juiste adres!  Door de jarenlange ervaring met het inrichten van bruiloften, beurzen, personeelsfeesten, themafeesten, congressen, festivals en begrafenissen kan het team van Anggrek u met elk vraagstuk van dienst zijn. Doorgaans ziet een traject er als volgt uit;

      1. DOEL | AFMETINGEN | WENSEN & EISEN | BUDGET

            Samen met u kijken we naar alle belangrijke aspecten om de basis te leggen voor een ontwerp  

      2. 3D ONTWERP

            Op basis van bovenstaande input gaat het ontwerpteam aan de slag met 3D tekenen

       3. OFFERTE | ONDERDELEN | MATERIALEN | KLEUREN

           Het ontwerp wordt volledig voor u uitgewerkt en gespecificeerd met offerte in een presentatie

       4. REALISATIE

           Na akkoord wordt alles voorbereid en met zorg op locatie opgebouwd en afgewerkt tot in de details


Nieuwsgierig geworden naar alles wat er mogelijk is op het gebied van inrichting, meubels en decoratie? Kijk dan rustig rond op alle pagina’s boordevol voorbeelden en laat u inspireren! Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, neem dan vrijblijvend contact op! 

               INRICHTING        |       MEUBELLIJNEN       |       PORTFOLIO

 

Lounge
Woodline
Milano
Black Steel
Helsinki
Blackline
Whiteline
Design
Meubellijnen

Anggrek heeft een breed assortiment meubilair in verschillende kleuren en designs zodat er altijd een meubellijn is die past bij uw evenement of feest.

Oktoberfest
Cuba
Beach
Marrakesh
Jazz Club
Bruin Café
Food festival
Après ski
Boeddha Bar
Empire Board walk
Comedy Club
Holland thema
Thema Inrichting

Thema inrichting kan een extra creatieve invulling aan een evenement of feest geven. Zo kan uw hele evenement ingericht worden in een bepaalde bijzondere sfeer in combinatie met de catering en de muziek. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een sfeervolle aprés ski inrichting of een stijlvolle boeddha bar. Maar ook een gezellig bruin café of een comedy club behoren tot de mogelijkheden.

Eigenlijk is ieder thema mogelijk! Bij Anggrek wordt fantasie werkelijkheid en wij zullen er alles aan doen om uw specifieke wensen qua thema te verwezenlijken. Dus kijk rustig rond en laat u inspireren en heeft u vragen over een thema inrichting, neem dan contact met ons op.

Brick bar
-
Woodline bar
High tech bar
Design bar
Delight bar
Engelse pub
Jugendstil bar
Bourgondische bar
Tapperij bar
Grand café bar
Residence bar
Bars

Bij iedere inrichting voor zowel een feest, bruiloft, jubileum of andere gelegenheid is een geschikte bar te vinden.

Anggrek heeft een breed assortiment bars; of het nu gaat om een trendy design bar of een stijlvol karakteristieke bar. Een mooie bar is een eyecatcher op een evenement, een middelpunt op het feest dat zorgt voor extra gezelligheid. Maar natuurlijk is een bar ook een sfeermaker op een beurs.

Een bar huren bij Anggrek betekent materiaal huren van kwaliteit met een voortreffelijke service. Dus kijk rond op de website en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot